ghomi 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چجوری می تونم یه سری پوزیشن مثل user1-2-3-4 توی قالب تعریف کنم بطوریکه اگر ماژول های تعریف شده تو این پوزیشن ها فقط برای نمایش در صفحه اصلی انتخاب شدن توی صفحات دیگه ارتفاع تخصیص داده شده به اونا خالی نیفته ؟ وقتی از دستور CSS height: auto; ماژول هام از اون بکگراند اصلی که تعریف کردم میان بیرون و تنها راه اینه که بهش ارتفاع بدم مثلا ۱۵۰Px و وقتی اینکارو می کنم علاوه بر اینکه تو صفحات دیگه خالی میفته این ۱۵۰ پیکسل ماژول هام وقتی بیشتر از این حد محتوا توشون قرار می گیره ازش میزنه بیرون. دوستان خیلی به کمکتون نیاز دارم... باید تا آخر هفته تحویل بدم این سایتو فک می کنم از ریشه مشکل داره کدای CSS ام. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در بهمن 91 با سلام یکم تو نت بگرد و در مورد موقعیت های شرطی جست و جو کن اساس این موقعیت های اینه که اگه تو در این موقعیت ماژولی رو برای صفحه خاص (مثلا اخبار) نمایش بزاری در این صفحه با چک کردن شرط موقعیت به نمایش در میاد ولی در صفحات دیگه این موقعیت کلا نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghomi 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام ممنون از راهنماییتون ! واقعا کمکم کرد ! اما مشکل من چیز دیگه ای بود و خدا رو شکر حل شد ! توضیح میدم تا دوستان هم اگر این مشکل رو دارن برطرف بشه. من یه دایو اصلی داشتم که توش ماژول های منو و اسلاید شو تعریف کردم ! می خواستم زیر اسلاید شو ۴ تا موقعیت تعریف کنم که افقی کنار هم قرار بگیرن ! ارتفاع دایو اصلی رو رو اتوماتیک گذاشته بودم و وقتی می خواستم موقعیت های یوزر رو تعریف کنم از دایو اصلی میزد بیرون ! نهایتا با کمک یکی از دوستان توی StyleSheet رفتم و برای دایو یوزر هام position: relative; و display: table; رو تعریف کردم و همونطور که می خواستم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر