hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 سلام من ی کامپوننتی میخواستم برای فروش قیلطر شکن یا کد فعالسازی برنامه ها یا کد یوزر و پسورد آنتی ویروس ها که این کدهارو وارد کامپوننت کنم بعد از واریز پول یک کد به صورت اتوماتیک به خریدار بده همچین کامپوننتی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام برای جوملا 1.5 یه کامپوننتی بود برای فروش فایل که شاید بتونید برای فروش قیلطر شکن استفاده کنید ولی 2.5 رو نمیدونم شاید شما بتونید با افزونه فروش آنلاین فایل بسازید در گوگل هم یه سرچی بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 منم برای جوملا 1.5 میخوام میتونید کامپوننتشو بدید یا لینکشو بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام خب در اینترنت جستجو کنید فروش فایل جومینا پیدا میشه البته از جوم شاپینگ هم می تونید استفاده کنید مثلا رمزها در یک فایل txt باشند که برای فروش گذاشته می شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تا جایی که من بسیار دیدم اغلب اینگونه سایتها از اسکریپت Virtual Freer استفاده میکنند این اسکریپت تمام نیازهای شما را پاسخ خواهد داد . ضمن اینکه رایگان هم میباشد برای دیدن دمو (بخش سایت و مدیریت) و دانلود به لینک زیر مراحعه کنید http://freer.ir/virtual/demo.php یوزرها و پسوردها را در بخش کارت ها میتوانید تعریف کنید . برای ورود به بخش کارت ها نیاز به کلید رمزنگاری میباشد که در لینک فوق موجوده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 عالی بود بهترین جوابی که گرفتم تو انجمن همین بود فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 آقا ی مشکلی پیش اومده من ماژول پارس پال این اسکریپت رو نصب کردم و کارت شارژ هم تولید کردم(کارت شارژ مصرف شده برای تست) وقتی وارد سایت میشم کارت شارژ رو میخرم و از درگاه پارس پال پولو واریز میکنم پول واریز میشه اما به سایت برگشت نمیخوره که کارت شارژو نمایش بده ارور میده Not Found The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. اینم ارورشه خواهشن کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام مشکل از فایل configuration است توی پوشه Include در فایل config دو مسیر path و url رو به ادرس جدید رو بدین ( تنظیمش کنید ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 آقا منظورتون این 2 خطه دیگه؟ باید تو این 2تا خط چه آدرسی بزارم که بعد از واریز شارژو نشون بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 آقا چرا کسی جواب نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز اینجا انجمن جوملاست بهتر این مشکل رو با خودشون در میان بگذارید اینم لینکش http://freer.ir/virtual/support.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 آقای دفاعی منم میدونم اینجا انجمن جوملاست اما خودتون برید تو همین لینکی که دادید ببینید ایمیلی که گذاشتند معتبره؟ شما که بلد هستید خواهشن کمک کنید خیلی واجبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بله ایمیل معتبر میباشد . این نحو نوشتن به خاطر جلوگیری از سوءاستفاده رباطهای اسپمر میباشد به جای [at] از علامت @ به به جای [dot ] علامت نقطه قرار دهید به احترام سایت مربوطه نمیتونم آدرس را کامل قرار بدم . امیدوارم متوجه شده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 آقایون من ایمیل زدم به پشتیبانی اونا هم جواب دادن: سلام شما موقع نصب آدرس محل نصب را درست ندادید. فایل include/configuration.php را باز کنید و مقادیر محل نصب را اصلاح کنید. منم دوباره ایمیل زدم: سلام باید تو این 2تا خط آدرس وارد کنم درسته؟ 'url' => 'http://cheap-sms.ir/' , //-- با اسلش آخر 'path' => '/home/cheapsms/public_html/' , //-- با اسلش آخر اما من نمیدونم باید تو این 2تا خط آدرس دقیق چی بزارم میشه بگید تو این 2 خط آدرسو چی بزارم؟ اما جواب نمیدن بازم ایمیل زدم اما جواب ندادن خواهش میکنم شما که بلدین بگید دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در بهمن 91 جواب بدید دیگه خسته شدم از بس پرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر