askarian 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با توجه به راه حلهای ارائه شده در کتابچه راهنمای PDF نوشته ی امیررضا تهرانی، اقدام به راه اندازی یک سایت دو زبانه کردم. :dodgy: ولی ماژول انتخاب زبان، هیچ زبانی رو نشون نمیده و فقط عنوان ماژول در صفحه به نمایش در میاد . چکار باید بکنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام 1 - نصب زبان زبانهای موردنظر در جوملا 2 - افزودن عنوان به ازای هر زبان در تب عنوان در قسمت مدیریت زبانها 3 - فعالسازی پلاگینهای سیستم - کد زبان و سیستم - قیلطر زبان 4 - در مدیریت منوها به ازای هر زبان یک منو ایجاد کنید و سپس برای هر منو یک آیتم منو از نوع مطالب ویژه شده ایجاد کنید و منوها را پیشفرض کنید 5 - با انجام اینکار وقتی به منوی منوها میروید باید در کنار هر منو پرچم مربوط به آن زبان را ببینید 6 - در آخر هم یک ماژول از نوع "انتخاب کننده زبان" ایجاد کنید و تنظیمات لازم را انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مااهی 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام 1 - نصب زبان زبانهای موردنظر در جوملا 2 - افزودن عنوان به ازای هر زبان در تب عنوان در قسمت مدیریت زبانها 3 - فعالسازی پلاگینهای سیستم - کد زبان و سیستم - قیلطر زبان 4 - در مدیریت منوها به ازای هر زبان یک منو ایجاد کنید و سپس برای هر منو یک آیتم منو از نوع مطالب ویژه شده ایجاد کنید و منوها را پیشفرض کنید 5 - با انجام اینکار وقتی به منوی منوها میروید باید در کنار هر منو پرچم مربوط به آن زبان را ببینید 6 - در آخر هم یک ماژول از نوع "انتخاب کننده زبان" ایجاد کنید و تنظیمات لازم را انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام، من وقتی به آدرس سایتم fa اضاف میکنم فارسی و وقتی en میذارم اینگلیش میشه اما وقتی ماژول انتخاب زبانو فعال میکنم ماژولو نمایش نمیده،مشکل از چی میتونه باشه؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما می تونید دستی لینک بدید یعنی یه ماژول html دستی درست و به طور دستی به هر دو ادرس زبان لینک بدید مشکلی نخواهد بود بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام، من وقتی به آدرس سایتم fa اضاف میکنم فارسی و وقتی en میذارم اینگلیش میشه اما وقتی ماژول انتخاب زبانو فعال میکنم ماژولو نمایش نمیده،مشکل از چی میتونه با سلام منم دقیقا با این مشکل مواجه شدم تمام مراحلو درست رفتم ولی ماژولو فعال که میکنم اون آیکون انگلیسی و فارسیو نمایش نمیده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) با سلام منم دقیقا با این مشکل مواجه شدم تمام مراحلو درست رفتم ولی ماژولو فعال که میکنم اون آیکون انگلیسی و فارسیو نمایش نمیده لطفا راهنمایی کنید باسلام در پلاگین ها باید سیستم انتخاب زبان و سیستم کد زبان فعال باشه چک کنید بعد در مورد نحوه دو زبانه کردن بحث زیاد شده سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید ----------------------------------------------------------------------- درضمن یه نگاهی هم به تاریخ تاپیک مینداختید بد نبود یاعلی ویرایش شده بهمن 93 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bankaf 9 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلام در پلاگین ها باید سیستم انتخاب زبان و سیستم کد زبان فعال باشه چک کنید بعد در مورد نحوه دو زبانه کردن بحث زیاد شده سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید ----------------------------------------------------------------------- درضمن یه نگاهی هم به تاریخ تاپیک مینداختید بد نبود یاعلی من هم قبلا این مشکل را داشتم فکر کنم مربوط به تنظیمات خود ماژول بود . مراحل لینک زیر را مو به مو انجام دهید. ***************************** ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی لینک به خارج از تالار مجاز نمیباشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در بهمن 93 من هم قبلا این مشکل را داشتم فکر کنم مربوط به تنظیمات خود ماژول بود . مراحل لینک زیر را مو به مو انجام دهید. ***************************** استاد جان منم نتو گشتم که تاپیک میذارم همه میگن تو نت گفته شده بله ناقص گفته شده الان من فقط پرچم انگلیسو دارم تو سایتم ایران مخفیه در ضمن پست قدیمو جدید نداره تا زمانی که مشکل پیش میاد و باید حل بشه و راه حل گفته نشده پسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 استاد جان منم نتو گشتم که تاپیک میذارم همه میگن تو نت گفته شده بله ناقص گفته شده الان من فقط پرچم انگلیسو دارم تو سایتم ایران مخفیه در ضمن پست قدیمو جدید نداره تا زمانی که مشکل پیش میاد و باید حل بشه و راه حل گفته نشده پسته باسلام پست جهارم این تاپیک رو مشاهده بفرمایید http://forum.joomina.ir/topic/29520-%DA%86%D9%86%D8%AF%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-25/?hl=%D8%AF%D9%88%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA# یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر