vahid62 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام براي اينكه به جاي تمام صفحات خطا 404 ، صفحه اصلي بياد و اين خطا نمايش داده نشه افزونه يا چه راهي وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در بهمن 91 باید از سی پنل صفحات 404 رو سفارشی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در بهمن 91 در پوشه templates/system و فکر کنم فایل error میتونید کد های خطای 404 را پیدا کنید و سپس کد های صفحه 404 را پاک کرده و کد ریدایرکت را اضافه کنید این کدیه که من پیدا کردم نمی دونم درست باشه یا نه می تونید از این راه هم استفاده کنید با استفاده از کد زیر و قرار دادن آن در داخل فایل .htaccess میتوانید صفحات 404 error رو به index.php سایت redirect کنید. کد: ErrorDocument 404 /index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در بهمن 91 دوستان به جز مشكل خطا404 در بعضي ادرسهاي كه از گوگول مياد اين خطا هست این مقاله پیدا نشد شما دسترسی لازم برای بازدید از این منبع را ندارید با همين كد براي خطا 404 درست ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام من منظور دقیق تون رو متوجه نشدم شما میخواهید بجای صفحات 404 که صفح اصلی میاد این صفحه اصلی نیاد و همون خطای 404 بیاد؟ اگر نه می تونید از افزونه هایی مثل رایگان = acesef تجاری = sh404sef یا ... استفاده کنید و به راحتی مدیریت کاملی بر صفحه های 404 خود داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر