amir.sdi 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من هم آخرین ورژن فروشگاه ساز ویرچومارت 2 رو از سایت اصلی و هم آخرین ورژن ویرچومارت2 فارسی همین انجمن رو دانلود و روی جوملا 2.5 ( هم جوملا 2.5 اورجینال انگلیسی و هم قالب های تجاری 2.5 ) به دفعات متعدد نصب کردم و زبان فارسی موجود در سایت اصلی جوملا رو هم نصب کردم ، اما در نمایش محصولات پیش فرض ویرچومارت مشکل دارم . وقتی زبان جوملا انگلیسی هست محصولات پیش فرض به درستی و استایل ویرچومارت نمایش داده میشه و مشکلی نیست اما وقتی زبان جوملا رو به فارسی بر میگردونم هیچ محصولی رو نشون نمیده و از استایل هم خبری نیست این مشکل حتما در تغییر زبان و اختصاص هر استایل به زبان مخصوص خودش هست سعی کردم که زبان ویرچومارت رو با زبان جوملا یکی کنم که درست نشون بده اما نتیجه ای نداشت لطفا در صورت امکان قدم به قدم راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم. سایت : www.facial.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در تنظیمات قالب بررسی کنید ببینید گزینه ای برای RTL یا LTR قالب داره با قالب پیشفرض جوملا نیز تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.sdi 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در تنظیمات قالب بررسی کنید ببینید گزینه ای برای RTL یا LTR قالب داره با قالب پیشفرض جوملا نیز تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام دوست عزیز با تنظیمات ویرچومارت خیلی کار کردم از این چیزها نیست . باید داستان دیگه ای باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در بهمن 91 به نظر من فایل های ترجمه فارسی ویرچومارت 2 را با تغییر en-GB به fa-IR بریزید تو پوشه زبان انگلیسی بعد ببینید درست میشه یا نه من هم تو ساخت یک فروشگاه قطعات کامپیوتر همین مشکل را داشتم ولی اینجوری درست شد حالا شما هم امتحان کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.sdi 0 ارسال شده در بهمن 91 به نظر من فایل های ترجمه فارسی ویرچومارت 2 را با تغییر en-GB به fa-IR بریزید تو پوشه زبان انگلیسی بعد ببینید درست میشه یا نه من هم تو ساخت یک فروشگاه قطعات کامپیوتر همین مشکل را داشتم ولی اینجوری درست شد حالا شما هم امتحان کن سلام دوست عزیزشیوه هوشمندانه ایه حتما تست میکنم خیلی ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در بهمن 91 سلام خواهش میکنم فقط من یه اشتباه کردن نوشتم از en-GB به fa-IR باید بر عکس کار کنی یعنی fa-IR به en-GB نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در تنظیمات قالب بررسی کنید ببینید گزینه ای برای RTL یا LTR قالب داره با قالب پیشفرض جوملا نیز تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام دوست عزیز با تنظیمات ویرچومارت خیلی کار کردم از این چیزها نیست . باید داستان دیگه ای باشه با سلام دوست عزیز به پاسخها دقت کنید من گفتم تنظیمات قالب نه ویرچومارت ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.sdi 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوست عزیز به پاسخها دقت کنید من گفتم تنظیمات قالب نه ویرچومارت ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام دوست گلمداداشم من همیشه تنظیمات پیش فرض جوملا و افزونه هایی رو که ممکنه تنظیمات راست به چپ و چپ به راست داشته باشن رو قبل از هر کاری تست میکنم که بدون نیاز به دستکاری کد ها ( بصورت فابریک ) به منظورم برسم . از توصیه خوبت ممنون ولی حتما همه اینها رو قبل از هر کاری چک کردم بازم ممنونم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر