AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 91 با عرض سلام و خسته نباشید کپی رایت این قالب رو می خواستم پاک کنم کپی رایت که در سمت چپ پایین قالب می با شد Шаблоны joomla Новые игры Alawar element.style { bottom: 0; left: -4950px; position: absolute;} نمونه آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام لینک دمویی که قرار دادید مشکل داره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 91 با سلام مشکل داره ؟!!! امکان نداره برای بنده که باز میشه نمونه آنلاین لطفا نگای بندازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام درون فایل سی اس اس قالب بگردید ماژولها رو هم برسی کنید از اونجا نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 91 کل فایل های css قالب رو ریز به ریز نگاه کردم چیزی پیدا نکردم ماژول ها و پلاگین ها هم کامل چک کردم در اینها نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر را به انتهای مسیر templates/yoo_revista/css/layout.css اضافه کنید div#system article.item div, section#content.grid-block div { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر