نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من یک سوال دارم می خواستم بدانم چطوری می شود که ایکون های سریع را حدف کنم مثلان مدیریت رسانه ها و غیر نمی خواهم داخل مدیریت باشد ممنون می شود مسیر را برای بند قید بفرماید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما از افزونه هائی نظیر HD-QuickIcons می تونید استفاده کنید روش دوم ویرایش : به این مسیر بروید: administrator/modules/mod_quickicon/helper.php در اینجا هر کدام از آرایه ها (array) نشانگر یک ابزار هست که می توانید media را بردارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 البته اگه شما کلا قصد شخصی سازی قالب مدیریت رو دارید به نظر من از این استفاده کنید. http://www.joomina.ir/joomla-admin-template/595-template-admin-missioncontrol-persian.html امکانات خیلی خوبی در اختیارتون قرار میده برای شخصی سازی... :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر