روژين 0 ارسال شده در بهمن 91 مشكل در ارسال نشدن ايميل فعالسازي عضويت در سايت با سلام و خسته نباشيد مشكل من خيلي حاد است اگه از دوستان كسي باشه منو راهنمايي كنه ممنون ميشم . من در حال طراحي1 سايت با جوملا هستم در سايت 1 قسمت واسه عضويت قرار دادم .قبلا اين قسمتد كاربري كه ميخواست عضو شود بايد قسمت عضويت را كامل ميكرد از طرف سايت 1 ايميل فعالسازي ميرفت وكاربر با دريافت ايميل و لينك به سايت عضويتش فعال مي شد. حالا اين كار انجام نميشه كاربر اطلاعاتش را كامل ميكنه ولي ايميلي بهش ارسال نميشه و عضويتش غيرفعال هست.خواهش دارم منو راهنمايي كنيد .فوري فوري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما به انجمن جومینا خوش آمدید در مدیریت جوملا از منوی وب سایت بر روی گزینه تنظیمات کلی کلیک کنید به سربرگ سرور بروید در تنظیمات ایمیل گزینه تابع ایمیل را smtp بگذارید در انتها گزینه هاست را بر روی localhost تنظیم کرده و نام کاربری و رمز عبور smtp هاست را پر کنید و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روژين 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام و تشكر نام کاربری و رمز عبور smtp هاست را از كجا بنويسم و چي بنويسم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 نام کاربری و رمز عبور هاست را بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روژين 0 ارسال شده در بهمن 91 نام کاربری و رمز عبور هاست را از كجا بايد بنويسم؟يعني كجا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام بنده تا به حال نام کاربری و رمز عبور هاست رو که اقای موذنی عزیز گفتند امتحان نکردم که میشه یا نه ولی شما دوست عزیز در ایمیل هاست یک ایمیل بسازید نام کاربری رو همون ایمیلتون وارد کنید رمزش هم به رمز ایمیلی که ساختید وارد کنید اگر متوجه نشدید آموزش تنظیمات smtp رو در گوگل سرچ کنید هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر