specialagent 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان لطفا به این مشکل من رسیدگی کنید ... همونطور که در تصویر اول می بینید وقتی جای تصویر رو در مطالب صفحه اصلی تغییر می دم، متن باهاش سازگار نمیشه و اون جایگاه ثابت خودشو حفظ می کنه. در حالی که در تصویر دو همین مطلب نه در صفحه اصلی بلکه در صفحه فرعی مربوط به بخش خودش بدون مشکل نشون داده میشه. در صفحه اصلی مشکل از کجاست؟ از قالب جا آنیون استفاده می کنم. .................................................................................................................................................................. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام با قالب دیگر تست کنید ببینید همین مشکل وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
specialagent 0 ارسال شده در بهمن 91 نه دیگه با قالب دیگه مشکلی نداره. ببینید این قالب ب صفحه اصلیش مشکلاتی داره مثلا در عکس اول که از صفحه اصلی با توجه به اینکه در تنظیمات منو و تنظیمات کلی مطالب مشخص کردم که مجموعه و زیر مجموعه مطالب به صورت لینک نمایش داده بشه اما همونطوری که می بینید در صفحه اصلی نمایش نمیده اما در صفحه های فرعی نشون میده. چی کار کنم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با مرورگرهای دیگر نیز تست کنید دموی آنلاین (آدرس سایت) را هم قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر