hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 سلام در بالاي بعضي صفحات پيغام زير ظاهر مي شود لطفا راهنمايي كنيد : JUser: :_load: ناتوان در تشخیص کاربر با شناسه: 2407 با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما یک کاربر با این id وجود داشته که پاک شده است. در هاست به phpMyAdmin بروید و در جدول #__users یک کاربر با این شناسه ایجاد کنید تا این خطا را ندهد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما یک کاربر با این id وجود داشته که پاک شده است. در هاست به phpMyAdmin بروید و در جدول #__users یک کاربر با این شناسه ایجاد کنید تا این خطا را ندهد موفق باشید موقع ساخت یوزر من نمی تونم شناسه یا Id را مشخص کنم . خود سیستم این شناسه رو می ده درود بر شما یک کاربر با این id وجود داشته که پاک شده است. در هاست به phpMyAdmin بروید و در جدول #__users یک کاربر با این شناسه ایجاد کنید تا این خطا را ندهد موفق باشید موقع ساخت یوزر من نمی تونم شناسه یا Id را مشخص کنم . خود سیستم این شناسه رو می ده متشکرم . مشکلو از دیتا بیس حل کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر