alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من فایل های جوملا رو روی هاست سی پنلم آپلود کردم. برای نصب کردن جوملا باید وارد چه آدرسی بشم؟ من از بسته های نصبی جومینا استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام آدرس دامنه تون رو باید وارد کنید کتاب آموزشی جوملا 2.5 رو هم مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 من اینکار رو کردم ولی هیچی نیومد. من در جایی که فایل های جوملا رو آپلود کردم اشتباهی یک پوشه هم آپلود شد و بعد اون رو حذف کردم و بدون این که وارد دامنه ام بشم پوشه اینستال رو هم پاک کردم. ممکنه مشکل از این باشه؟ ميدونم كه الآن ميگين: په نه په نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 چون مشخص نیست کدوم پوشه را پاک کردید بهتره کل فایلهای جومینا را مجددا آپلود نمایید تا در آینده با مشکلی روبرو نشوید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 یه پوشه ای بود که قبل از نصب جوملا روی هاستم بود و هیچی توش نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 پوشه instalation رو باید در مرحله آخر نصب حذف کنید. شما یه بار دیگه جوملا رو در روت هاست اکسترکت کن ، بعد آدرس دامنتو وارد کن و مراحل نصب رو یکی یکی انجام بده .... :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام. چون تو مراحل اولییه هستید موردی نداره و میتونید از نو کارها رو شروع کنید. به ترتیب کار های زیر رو انجام بدید: ابتدا وارد سی پنل بشید: www.siteshoma.ir:2082 بعد از وارد شدن به سی پنل به قسمت فایل منیجر برید: بعد از زدن روی فایل منیجر صفحه ای مانند عکس زیر انتهاب میشه.go رو بزنید. بعد از زدن دکمه ادامه یک صفحه دیگه باز میشه اون بالا یه دکمه هست برای بارگذاری روب اون کلیک کنید بعد طبق عکس زیر جوملا خودتون رو آپلود کنید حالا جوملا آپلود شد.بعد باید به صفحه قبل برگیردید و جوملا رو از حالت فشرده خارج کنید و....مراحل نصب موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 خيلي ممنون حالا كه فهميدم مشكلم از كجاست وقتي كه جوملا رو دانولود ميكنم موقع دانلود ارور ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 پوشه اینستال در بسته های نصبی جوملا با پوشه اینستال در جوملا فرق داره؟یعنی مثلا من که از جومینا سی ام اس یه بسته خریدم و پوشه اینستال این بسته رو تو هاستم آپلود نکردم میتونم جوملا 2.5.8 رو دانلود کنم و پوشه اینستالش رو تو هاستم آپلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام خیر چون شما از نصب اطلاعات نمونه حتما احتیاج دارید و نباید از پوشه اینستال دیگه استفاده کنید مگر اینکه به اطلاعات نمونه احتیاج نداشته باشید 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر