esfandani_ali 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام یه انجمن گفتگو حرفه ای مثل ( انجمن جومینا ) بی زحمت راهنمایی کنید خودم از kunena استفاده میکنم ولی جالب نیست برا جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام انجمن جومینا با اسکریپت مای بی بی طراحی شده و جدا از جوملا هست سایت پشتیبانی فارسی هم داره می تونید در نت جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در بهمن 91 اگه انجمن رو عوض کنم مطالب انجمن حذف میشه یا نه؟ اگه امکان داره یه لینک دانلود بزارین ( بی زحمت) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نمیشه از مای بی بی استفاده کنید بعد مطالبش رو تو کیونا انتقال بدید و بر عکس مای بی بی رو در گوگل سرچ کنیدسایت پشتیبانی فارسی : mybbiran.com بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در بهمن 91 آقای میری اولش نوشتین نمیشه اشتباه تایپیه یا ..... آقای میری اولش نوشتین نمیشه اشتباه تایپیه یا ..... میخام نصب کنم ولی این ارور را میده: خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوست عزیز ، آقای دفاعی که خدمتتون عرض کردند انجمن جومینا با اسکریپت مای بی بی طراحی شده و جدا از جوملا هست مای بی بی نیز مانند جوملا اسکریپتی کاملا" مستقل است و ربطی به جوملا نداره جزء الحاقات جوملا محسوب نمیشه که در جوملا نصبش کنید یک اسکریپت کاملا" مستقل میباشد ! اگر میخواهید یک انجمن ساز را روی جوملا نصب کنید لینک زیر را ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/communication/forum موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر