arashmmm1414 34 ارسال شده در تیر 94 سلام یکی به دادم برسه من رفتم از منوی مدیریت افزونه ها قسمت مدیریت زبان زبان سایت را روی انگلیسی قرار دادم حالا موندم چی جوری فارسی کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 مشکل پیام خصوصی حل شد لطفا اطلاعات مدیریت خود را ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در تیر 94 سلام ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 افزونه های زبان فارسی غیرفعال شده بود که فعال شد و پیشفرض قرار داده شد. در مورد ارور مورد نظر تا اونجای که من متوجه شدم با انجام ثبت نام فرم ثبتنام نمیتونه پسورد رو اعتبار سنجی کنه. به همین دلیل با این ارور مواجه می شید. توی سایت های انگلیسی زبان نوشته بودن به علت وجود <Button> هست بجای <input type="submit"> لطفا منتظر بررسی آقای میری باشید. 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در تیر 94 سلام آقای میری لطفا اگر میشه هرچه زودتر این موضوع رو بررسی کنید چون خیلی مورد نیاز هست بسیاری از مشکلات رو در وب سایت یک مدرسه غیردولتی حل میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 95 برای جوملا 3 هم این روش جواب میدهد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با سلام بله مشکلی در جوملا 3 نیست. خودم تست کردم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 95 سلام . خیر برای جوملا کاربردی ندارد چون فایل های ذیل اصلا در جوملا 3 وجود ندارد : JOOMLA\libraries\joomla\database\table\user.php JOOMLA\libraries\phpmailer\language\phpmailer.lang-joomla.php JOOMLA\libraries\phpmailer\phpmailer.php برای اینکه این ضرورت را توی جوملا 3 حذف کنیم باید چه کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 7 ساعت قبل, kianesfahan گفت: سلام . خیر برای جوملا کاربردی ندارد چون فایل های ذیل اصلا در جوملا 3 وجود ندارد : JOOMLA\libraries\joomla\database\table\user.php JOOMLA\libraries\phpmailer\language\phpmailer.lang-joomla.php JOOMLA\libraries\phpmailer\phpmailer.php برای اینکه این ضرورت را توی جوملا 3 حذف کنیم باید چه کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 95 بسیار ممنون . اما لطف میکنید اون تایپیک را پاسخ دهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر