momaabd 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام من در جوملای 2.5.8 قسمت آپدیت افزونه های جوملا 2 پلاگین برای آپدیت بود منم زدم که آپدیت بشه ولی در حین آپدیت شدن صفحه مدیریت سفید شد و دیگه سفید موند تازه صفحه اصلی سایت هم سفید شده مشکل چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید نمایش پیام های خطا را روشن کند تا ببینید چه اروری داده می شه و ارور رو در اینجا قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در بهمن 91 الان صفحه اصلی این ارور رو میده: Fatal error: Call to a member function mark() on a non-object in /home/olgoohac/public_html/index.php on line 24 ولی صفحه مدیریت رو سفید نشون میده راستی آدرس سایت هم اینه http://www.olgooha.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام ابتدا از فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید و سپس اون افزونه هایی رو که قصد آپدیتشون رو داشتید بطور دستی و کامل از روی هاست و دیتابیس حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام آقا من نمیدونم اون پلاگینهایی که آپدیت شد اسمش چی بوده؟ حالا باید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در بهمن 91 آقا جان من از ديتابيس قسمت منوها و مجموعه ها و مطالب خروجي گرفتم و جوملا رو کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم و اون ديتابيسهارو دوباره ايمپورت کردم همه چي هم درست شد مطالبم هم برگشت. :D :D :D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر