ezati_bazar 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من جولی 2/5 نصب کردم هم با زمپ و هم با ومپ ولی در هر دو بالای سایت یه چیزای نامربوط مینویسه که عکسش این پایینه: لطفا یه نفر به من کمک کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام عکس معلوم نی !!! ولی بهترین سیستمی که میشه برای نصب جوملا در لوکال استفاده کرد wampserver نسخه 2.0 اون است با این برنامه و این نسخه اش کار کنید مشکلی نباید باشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezati_bazar 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام عکس معلوم نی !!! ولی بهترین سیستمی که میشه برای نصب جوملا در لوکال استفاده کرد wampserver نسخه 2.0 اون است با این برنامه و این نسخه اش کار کنید مشکلی نباید باشه بدرود دوست عزیز سلام نمیدانم چرا عکس معلوم نیست ولی پیغام ارور آن هست: Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 و قبلا هم عرض کردم جای تمام ماژولهادرصفحه اول به هم ریخته و زیرهم سمت راست قطار شدن. خواهش میکنم پیشنهاد خودتون رو بفرمایید.خیلی مستاصلم. :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام ولی بهترین سیستمی که میشه برای نصب جوملا در لوکال استفاده کرد wampserver نسخه 2.0 اون است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تصویری که قرار دادید به این دلیل نمایش داده نمیشه که آدرس رو بر اساس سیستم خودتون قرار دادید هر چند بازم ناقصه اما در مورد اون خطا به مدیریت پلاگینها بروید و پلاگین فارسی سازی اعداد را فعال کنید یا اگر فعاله غیرفعالش کنید پیشنهاد بنده هم استفاده از Wampserver2.0c میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر