mnewblog 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان اگه ميشه يكي از مديران لطف كنه كانفينگ سايت رو برام انجام بده ممنون ميشم يا حد اقل راهنمايي كنيد ممنون www.ava90.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام میشه توضیح بدید؟ وارد سایت که شدم اصلا پوشه های جوملا رو ندیدم!!!! چجور شد که اینجوری شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام اگه رمز عبور به شما بدم ميتوني كانقينگ جوملا رو با هاست جديدم ست كني؟ كسي از دوستان كمك نميكنه؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست گرامی یه پیشنهاد بهتون می کنم : وقتی شما نتونی جوملا رو نصب کنی پس موقع کار با جوملا هم نمی تونی کار کنی و تمام کارهاتون رو باید دیگران انجام بدن و اما جواب سوال شما : کتاب آموزشی جوملا 2.5 رو از سایت جومینا دانلود کنید و آموزش نصب جوملا رو بخونید پیشنهاد میکنم کل کتاب رو مطالعه کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در بهمن 91 خيلي ممنون اما من 2 ساله با جوملا كار مي كنم تا حالا به همچين مشكلي بر نخورده بودم كه از شما درخواست كردم قبلا موقغ انتقال سايت مشكلي نداشتم ولي اين دفعه اينجوري شد؟ حالا اگه ميشه شما زحمت بكشيد برام انجام بديد ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگه درست متوجه شده باشم ، شما تغییر سرور دادید آیا DNS های دامنه تون رو مطابق سرور جدیدتون تنظیم کردید یا میخواهید تازه اینکار رو انجام بدید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در بهمن 91 بله دي ان اس ها كاملا ست شده ديتابيس ها رو امپورت كردم ولي وقتي اطلاعات رو تو كانفينگ وارد مي كنم درست نميشه!!!!! اگه امكان داره شما انجام بدهبد ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام مجدید ببینید احتمالا بد انتقال دادید تمام پوشه ها رو زیپ کردید و دوباره در هاست جدید اکسترکتش کردید؟ قسمتهای زیر باید در فایل configuration.php تغییر پیدا کند public $user = 'root'; public $password = ''; public $db = 'fish'; که به جای این یوزر و پسورد و نام دیتابیس که قبلا در هاست ساخته ایم وارد می کنیم . همچنین قسمتهای زیر باید تغییر یابد public $log_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\fish/logs'; public $tmp_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\fish/tmp'; شما یکبار دیگه همون بسته جوملایی که قبلا نصب کردید رو دوباره در هاست آپلود و یکبار دیگه روی پوشه های جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو پاک کنید من الان رفتم اروری داد که باید راه بالا رو امتحان کنید نتیجه رو بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در بهمن 91 نميشه!!!!!!!! بازم همون اررو رو ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست و ادمین جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم ورژن دقیق جوملاتون رو هم بهم بگید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر