ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام به دوستان گرامی دوستان من دارم از فوکا دانلود استفاده می کنم می خوام عبارتی که در پایین آن قرار گرفته رو حذف گنم منظورم این عبارت: powered by phoca download از شما خواهشمندم که راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگر از نسخه فوکا دانلود 2.1.7 استفاده میکنید ، خدمت شما : http://forum.joomina.ir/thread-17421.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 آقا مصطفی من روی لینکی که گذاشتید کلیک می کنم اما باز نمیشه یعنی بهم هشدار می ده اگه ممکنه همینجا توضیح بدید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام چون در قسمت ==> آموزش های سطح بندی شده / متوسط منشر شد شما باید برای دسترسی به این بخش فعالیت لازم رو داشته باشید شما ورژن دقیق افزونه تون رو بگید تا من راهشو بگم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام آقای محمد حسین ورژنش 2.1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ساده ترین راه که دیدم به جواب تون می رسید اینه فقط کافیه در گوگل " حذف کپی رایت فوکا دانلود نسخه 2.1.7 " رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 آقا محمد جستجو کردم گفته بود که یه پچی رو دانلود کنم وهمچنین گفته بود که برای استفاده از این بسته ها تنها لازم است آن را دانلود و در روت جوملای خود اکسترکت کنید و اجازه دهید تا روی فایل های موجود بازنویسی شود. منظور از روت جوملا دقیقا کجاست یعنی من دقیقا باید کجا اون رو اکسترکت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 منظور همون جایی است که جوملا نصبه فایل زیپ شده رو در کنار پوشه های جوملا آپلود کنید و extract کنید و بعده اومده پیغام اوکی کنید کار تمومه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر