aminkalak 2 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان. در چندجا اين موضوع مطرح شده و تاكنون راه حل اساسي براش پيدا نشده. خواهش مي كنم مديران نگن كه اين موضوع تكراري و اسپم هست و نبندنش. اگر كسي از دوستان ميتونه بوسيله يك افزونه يا برنامه نويسي و يا تغييرات در هسته جوملا دو فيلد جديد با عنوان روتيتر (جمله كوتاهي كه قبل از عنوان درج بشه مثل: در نشست خبري امروز مطرح شد: ... يا مثلا: رييس جمهور از وزرا خواست:...) و يك فيلد هم بعنوان ليد خبر (خلاصه و چكيده اي از مطلب كه در ابتداي متن خبر مي آيد) ايجاد كنند. البته نميدونم چرا آقاي تهراني در اين مورد كم لطفي مي كنند و اين كار رو نمي كنند. چون خيلي ها ازشون خواستن. آقاي تهراني قبلا اين كارو كردن تو سايت خبري طوفان نيوز. اميدوارم كه لطف كنن و براي ما هم حداقل آموزشش رو بزارن. به هر حال اگر كسي ميتونه اين كارو بكنه كار خيلي از كساني كه سايت خبري دارن حل ميشه. 2 واکنش ها : elmo3542 و hamid07 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام آموزش زبان اصل موجود هست.اما پارسی فعلا خیر. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaserjafarzadeh 3 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز این زبان اصل هم بدید ممنون میشیم...لطف کنید و مرحمت بفرمایید لینکش رو قرار بدید. ((واقعا خیلی خوب میشد که اگه مهندس تهرانی فقط استادگونه یکم راهنمایی میکردن تا راه بیافتیم...)) 1 واکنش ها : elmo3542 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaserjafarzadeh 3 ارسال شده در خرداد 92 دوستان واقعا خیلی ها کارشون گیره این مبحث هستش... من تو یه تاپیک دیگه هم که مربوط به این بحث بود سوال کردم ولی جوابی از هیچ کس نگرفتم... دوستان اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه...ممنون. 2 واکنش ها : elmo3542 و hossein77 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmo3542 1 ارسال شده در تیر 92 من هم مدت زیادیه که دنبال چنین چیزی هستم، متاسفانه در ایران و تمام سایت های وابسته به جوملا، هیچ کس تا به حال پاسخی در این خصوص نداده، درصورتی که بسیار ضروری است. 1 واکنش ها : پگاه نوروزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما دوست عزیز شما چه پاسخی می خواهید؟ باید برنامه نویسی شود. یا پلاگینی نوشته شود یا در هسته جوملا دست برده شود! جوابی که می خواستید رو دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 من هم دنبال این مورد می باشم اگه کسی لطف کنه و کمک کنه واقعا همه ممنونشون میشیم 1 واکنش ها : elmo3542 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 قسمت مدیریت جوملا و نیز دیتابیس درست شده فقط مونده قسمت کاربری یا همان fronend 2 واکنش ها : hamid07 و ik2414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
persix 3 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) با سلام به همه عزیزان جوملا کار یه مژده براتون دارم بخش روتیتر رو به طور کامل به کامپوننت k2 اضافه کردم و فقط کافی ایست در بخش افزودن مطلب در قسمت اطلاعات داده های شرح دهنده در قسمت توضیحات متن روتیتر خود را وارد کنید و روتیتر در قسمت بالای عنوان مطلبتون قرار می گیرد موفق باشیداینم لینک دانلود: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13826303431.zip ویرایش شده آبان 92 توسط مصطفی صفرعلی لینک دانلود از سرور جومینــــــا جایگزین شد . لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آبان 92 سلام و ممنون از شمااما k2 دردسرای خودش رو داره. واقع حیفه که خیلی ها از جوملا بعنوان پرتال خبری استفاده می کنن اما هیچکس مشکل اساسی روتیتر رو حل نکرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
persix 3 ارسال شده در آبان 92 سلام و ممنون از شما اما k2 دردسرای خودش رو داره. واقع حیفه که خیلی ها از جوملا بعنوان پرتال خبری استفاده می کنن اما هیچکس مشکل اساسی روتیتر رو حل نکرده به راحتی می شد تویه خود جوملا این قابلیت رو اضافه کرد ولی با توجه به اینکه خودم از k2 استفاده می کنم اون رو تغییر دادم حرف شما تا حدودی صحیح هست ولی به هر حال هر کسی با توجه به نیاز خودش از جوملا استفاده می کنه کامپوننت k2 یکسری محدودیت هایی ایجاد می کنه ولی با یکم جستجو تویه سایت getk2.org می تونید افزونه مورد نظر خودتونو متناسب با کاری که می خواید انجام بدید رو پیدا کنید 2 واکنش ها : پگاه نوروزی و nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayshan 1 ارسال شده در دی 92 با سلام خدمت دوستان این سیتم بر پایه خوملا است و تغییراتی در آن به وجود آمده آیا می توانید در مورد نحو تغییرات من رو راهنمایی کنید با تشکر 1 واکنش ها : davoodiye نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان این سیتم بر پایه خوملا است و تغییراتی در آن به وجود آمده آیا می توانید در مورد نحو تغییرات من رو راهنمایی کنید با تشکر من قبلا توانسته بودم با دستکاری در هسته و نیز دیتابیس جوملا قسمت مدیریت سایت رو حل کنم فقط مونده بود بخش کاربری که اونم حل شد. انشالله به زودی و به صورت کامل توضیح میدم. بخش کاربری مانند نمونه زیر شده: . ویرایش شده اسفند 92 توسط hossein77 2 واکنش ها : nasimesaba101 و barend نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barend 0 ارسال شده در فروردین 93 من قبلا توانسته بودم با دستکاری در هسته و نیز دیتابیس جوملا قسمت مدیریت سایت رو حل کنم فقط مونده بود بخش کاربری که اونم حل شد. انشالله به زودی و به صورت کامل توضیح میدم. بخش کاربری مانند نمونه زیر شده: . خوب ؟؟؟ چی شد بلاخره کسی نتونست مشکل لید خبر یا همون روتیتر رو حل کنه!!!! شدیدا بهش نیاز دارم ولو با دادن هزینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام برای اینگونه موارد از تغییرات روی هسته پرهیز کنید بخصوص برای کاربران مبتدی و متوسط این مورد توصیه میشه بنا به دلایل زیر: اولا اینکار برای کاربران مبتدی و بعضا حتی متوسط جوملا نیز امکان پذیر نیست و انجام تغییرات ممکن است در کارکرد جوملا اختلال ایجاد نماید.دوما اگر موارد را روی هسته اعمال کردید با یکبار آپدیت جوملا و یا نصب دوباره آن تغییرات از بین خواهد رفت! ----------------------- افزونه ای نوشته شده است که با فعال کردن آن فیلد روتیتر و خلاصه مطلب به مطالب جوملا اضافه می شود و دقیقا موارد خواسته شده در تاپیک را انجام می دهد، اگر مایل به دریافت افزونه بودید در پیام خصوصی درخواست نمایید ویرایش شده فروردین 93 توسط رامین انگوتی 2 واکنش ها : kak2s2006 و mohsen80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baxnet 1 ارسال شده در خرداد 93 درود کسی نتونسته این مشکل رو حل کنه؟؟؟ لطفا به منم بگین خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) ماژول خبری P30newsthumb »: اولین ماژول نمایش اخبار با روتیترجوملا2.5 لبنکش رو میذارم برید حالشو ببرید لینک دانلود روتیترمحتص جوملا 2.5 ویرایش شده فروردین 94 توسط محمدحسین میری لطفا در آپلود سنتر جومینا آپلود نمایید// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پگاه نوروزی 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت دوستان این سیتم بر پایه خوملا است و تغییراتی در آن به وجود آمده آیا می توانید در مورد نحو تغییرات من رو راهنمایی کنید با تشکر سلام اگر نحوه استفاده را متوجه شد حتما به من هم اطلاع بدید به شدت به این امکان نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در خرداد 94 ماژول خبری P30newsthumb »: اولین ماژول نمایش اخبار با روتیترجوملا2.5 لبنکش رو میذارم برید حالشو ببرید لینک دانلود روتیترمحتص جوملا 2.5 ماژول خبری P30newsthumb »: اولین ماژول نمایش اخبار با روتیترجوملا2.5 لبنکش رو میذارم برید حالشو ببرید لینک دانلود روتیترمحتص جوملا 2.5 ماژول خبری P30newsthumb »: اولین ماژول نمایش اخبار با روتیترجوملا2.5 لبنکش رو میذارم برید حالشو ببرید لینک دانلود روتیترمحتص جوملا 2.5 سلام من نسمدونم باید کجا سرورجومیناآپلود کنم راهنمایی فرمائید فقط تیپاین را بگویم آنطور که من فهمیدم این ماژول برای ماژول خبری تابناک هستش ومارآیی روی جوملا2.5 نداردو ضمنا برای هر مچموعه باید یک ماژول تغریف کنید زیاد حرفه ای نیست سایت گیلان گرافیگ به مبلغ 50هزار ریال می فروشه که اصلا ارزش خریدن نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر