abolfazllotfi2 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر آیا افزونه ای هستش که بشه از طریق اون سطح دسترسی ها رو برای مدیران کاهش داد حتی تا حد دسترسی به بعضی مجموعه ها(محتوا) ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در بهمن 91 سلام تا جایی که من میدونم خود جوملا برا کاربران سطح دسترسی تعیین کرده مثلا مدیر مدیر کل مدیر ارشد ناشر شما هر کاربری رو بزارین تو هر کدوم ازین گروه ها سطح دسترسی خودش رو خواهد داشت حتی اگه خاستی اختصاصی ترش کنی تو تنظیمات هر کامپوننت میتونی سطح دسترسی اون کامپوننت رو هم تعیین کنی احتیاج به افزونه نداره این موضوع توسط مدیران انجمن بارها توضیح داده شده جستجو میکردی کمتر وقتت گرفته میشد عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazllotfi2 0 ارسال شده در بهمن 91 من میخوام تا حدی باشه که هر فردی فقط پست های ارسال شده توسط خودش رو ادیت کنه و به بقیه پست ها دسترسی نداشته باشه جستجو هم کردم ولی به نتیجه مورد نظرم نرسیدم با همون سطح دسترسی های خود جوملا اوکی کردمش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر