mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 با عرض سلام برای ساخت ناحیه کاربری برای هر شخص و سفارش کار از طرف عضو خاص و امکان پرداخت آنلاین ان کاربر چه کارهایی باید انجام داد؟ بنده اطلاعاتی هر چند ناقص در مورد جوملا دارم اگر موضوعات را به صورت کلی هم اشاره کنید شاید متوجه شوم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببینید شما کلی گفتید دقیق بگید چه کاری می خواهید بکنید کاربر از طریق فرم لوگین به ناحیه کاربری خودش وارد میشه برای پیشرفته تر کردن می تونید از cb استفاده کنید برای سفارش کار می تونه از افزونه های تیکت دهی یا فرم ساز متصل به درگاه بانکی استفاده نمود ماژول های پرداخت بانک ها هم تو جومینا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 چیزی شبیه به سایت های هاستینگ شما وارد قسمت کاربری خودتون می شوید و در آنجا اقدام به خرید می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام چیزی که می خواین خیلی گنگه برای سیستم هاستینگ از whcm استفاده میشه که مخصوص همین کار هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 whcm چی هست اصلا؟ روال کار: هر کاربر پس از ثبت نام وارد قسمت کاربری خود می شود -فرمی را تکمیل می کند تا خدمات مناسب خود را دریافت کند - هزینه محاسبه و پرداخت می کند - این شرح خدمات در قسمت کاربری شخص باقی می ماند و هزینه های پرداختی شخص هم برای وی قابل مشاهده باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 خب این چیزی که شما میگید یه چیز اختصاصی هستش باید سفارش بدید براتون طراحی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 خب خودم می خواهم این کارها را انجام داهم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 خوب بهتر بگم خود whmcs خودش بیشتر چیزایی که خواستید رو داره اگر خیلی اختصاصی بخواین باید اختصاصی طراحی بشه اونم مستلزم دانش برنامه نویسی قوی است شاید هزینه ی بالایی هم داشته باشه با whmcs کار کنید ببینید به کارتون میاد یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 الان سرچی زدم تا یک خوزده با whcm آشنا شدم بیشتر چیزایی را که می خواهم دارد فکر کنم بشود با این کار شود whcm را از کجا نسخه مناسب البته رایگان می توانم تهیه کنم! از چند جا دانلود کردم نصب نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 تا جایی که میدونم تجاری بود این اسکریپت نال شده اش رو در گوگل سرچ کنید حتی با تاریخ شمسی هم براتون داره در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 بله نال شدش هست سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام لازم دیدم این نکته رو اینجا بگم تا بعدا دچار مشکل نشید. سازنده های اکثر اسکریپت ها و... تجاری برای خودشون یه جست و جو گر دارند که کسانی که از افزونه نال شده استفاده میکنند رو تشحیص میده.(بدین صورت که میره شماره لایسنس رو میبینه اگر بود که هیچ اگر نبود...) اگر میخواید بعدا به مشکل بر نخورید از هاست های واارز استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر