hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در قسمت دسترسی سایت تغییراتی ایجاد کردم و بعد از آن خطای 403 در صفحه اول بوجود آمد. نمی دونم چه تغییری تو تنظیمات دادم که اینطوری شد . ضمناا به کنترل پنل سایت دسترسسی دارم. http://portal.ishrae.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با توجه به اینکه نمی دونید چه تغییراتی اعمال کردید!!! تنظیمات رو با یک جوملای دیگر مطابقت داده و تصحیح کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با توجه به اینکه نمی دونید چه تغییراتی اعمال کردید!!! تنظیمات رو با یک جوملای دیگر مطابقت داده و تصحیح کنید موفق باشید قبلا از زیر منوی " کاربران / سطوح دسترسی" تغییراتی را ایجاد کرده بودم ( تغییراتی در گروه عمومی و ثبت نام شده دادم ) که خطای 403 ظاهر شد الانم تمام این تنظیماتو مطابق یک جوملای دیگر که الان فعال است انجام دادم ولی بازم مشکل وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید ببینید حل می شه یا خیر: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری یکبار هم دیتابیس اتون رو repair کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید ببینید حل می شه یا خیر: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری یکبار هم دیتابیس اتون رو repair کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید تمام مراحل فوق انجام شد ولی بازم مشکل وجود داره !!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام در دسترسی پوشه های هاست تغیراتی اعمال نکردید؟ در تنظیمات کلی سایت از تب وب سایت گزینه سطح دسترسی پیش فرض رو چک کنید روی عمومی باشه در منوها » فهرست اصلی » صفحه اصلی چک کنید دسترسی روی عمومی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر