abolfazllotfi2 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام.دوستان زیر هر پست من این رو مینویسه COM_CONTENT_ARTICLE_CODE برای رفع این مشکل میدونید چیکار باید بکنم؟ این هم نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در بهمن 91 درود از کدام نسخه و تیم جوملا استفاده می کنید؟ یه بار بسته ی جوملا 2.5.8 جومینا را روی جوملای خود نصب کنید. البته قبل از نصب بکاپ فراموش نشه. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazllotfi2 0 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز اخرین نسخه جومینا هست از وقتی دکمه بعدی و قبی اومده زیر خبر اینطوری شده از کجا میشه دکمه ها رو غیر فعال کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در قسمت مدیریت مطالب اون بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و در سربرگ مقالات گزینه "نمایش ناوبری صفحه" را روی مخفی قرار دهید البته اگر تغییری نکرد یعنی این مورد بصورت منحصر بفرد در منوی مربوطه تنظیم شده هر چند بعید میدونم نمایش یا عدم نمایش دکمه ها به اون تگ ترجمه نشده مرتبط باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در بهمن 91 دوست من درود این تگ به ظاهر مربوطه به نمایش شناسه ی مطلب هست. اما چنین تگی در کام مطلب جوملا وجود ندارد. احتمال دارد شما از افزونه برای نمایش کد مطالب استفاده می کنید. به هر حال این تگ رو در جوملای 2.5.8 جهانی هم نتونستم پیدا کنم. اگر از افزونه ی دیگری استفاده نمی کنید احتمال دارد این اشکال از توسعه ی جوملای جهانی باشد که در نسخه ی آتی اصلاح خواهد شد. همانطور که آقای صفرعلی فرمودند به تنظیمات کام مطلب مراجعه کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر