hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 سلام در افزونه امتیاز WMT Like It plugin در قسمت زبان عبارتی به صورت زیر وجود دارد: ALREADY VOTED! YOU CAN VOTE AGAIN AFTER=Already voted! You can vote again after DAYS= day(-s). که وقتی آن به صورت زیر ترجمه شود: ALREADY VOTED! YOU CAN VOTE AGAIN AFTER=می توانید بعد از دوباره امتیاز بدهید DAYS= روز. حاصل به صورت زیر می شود: می توانید بعد از دوباره امتیاز بدهید1 روز در حالی که باید به صورت زیر شود: می توانید بعد از 1روز دوباره امتیاز بدهید راه حل این مشکل چیست؟ آدرس دریافت افزونه از سایت اصلی: http://www.webmaster-tips.net/Download/View-details/15-Joomla-Mambots/Plugins/187-WMT-Like-It-Plugin-for-Joomla-1.5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 شما با چه ادیتوری متون را ترجمه کرده اید؟ اگر از نت پد پلاس استفاده نمیکنید بهتر است از این نرم افزار استفاده کنید و با اینکه هنگام نصب میتوانید زبان فارسی را انتخاب کنید ولی بهتر است از زبان انگلیسی استفاده کنید. برای ترجمه شما عبارت را در کلیبورد کپی کنید یا کلا متغیرها رو در یک نت پد جداگانه کپی کنید. و شروع به تایپ ترجمه کنید و در جایی که قرار است این عبارات قرار داشته باشد پیست کنید.من حدس میزنم شما هنگام ترجمه دوطرف این عبارات را جداگانه ترجمه کرده اید بدون اینکه کل جمله را از ابتدا بنویسید اگر این افزونه ترجمه عربی هم دارد میتوانید فایل ترجمه عربی را مشاهده کنید! در آخر هم فایل متنی را به utf-8 کانورت کنید.لینک سایتی هم که قرار دادید نیاز به عضویت برای دانلود دارد و میتوانستید خودتان در جومینا اپلود کنید.من برای دانلود بر روی سرور جومینا آپلود کردم! دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در دی 89 با نرم افزار Dreamweaver نسخه خاورمیانه یا همان ME اگر کار کنید بهتر هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 بر خلاف آنچه که تصور می کردم مشکل از قسمت ترجمه نیست بلکه باید کد های مربوطه دستکاری را کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام اگه لطف کنید و کمی بیشتر توضیح بدید تا تایپیک به نتیجه برسه... خیلی خوب میشه ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 کد ها طوری نوشته شده که در ابتدا بگوید شما امتیاز داده اید ، و سپس بگوید چند روز دیگر مراجعه کنید. راه حل این اسن که ترجمه را طوری انجام داد که با کد ها هماهنگ باشد و یا باید در کد ها دست برد و بنده را اول را انتخاب کردم به دلیل اینکه افزونه ها به طور دائم در حا بهروز رسانی هستند. ترجمه جدید : ALREADY VOTED! YOU CAN VOTE AGAIN AFTER=شما به این مطلب امتیاز داده اید. DAYS= روز دیگر می توانید دوباره امتیاز بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام فارسیش کردم بزودی منتشرش میکنم . امروز در جومینا 3 تا افزونه منتشر شد این را نکه میدارم برای فردا یا پس فردا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 این افزونه به صورت فارسی در سایت جومینا منتشر شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر