mercol30 14 ارسال شده در بهمن 91 من از سایتم بک آپ گرفته بودم با اکیبا و حال سایتم کلا از بین رفته روی هاست .... و حالا می خواهم کلا بک آپ را برگردانم .... اول روی لوکال تست کردم و این اررو را داد : باید در لوکال چطور این مشکل را حل کرد . با همین نام در پی اچ بی مای ادمین دیتابس ساختم ولی نشد . با نرم افزار wamp server کار می کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام شما دیتابیس به همون نام با دسترسی کامل کاربر تعریف شده ، ایجاد کردید؟ یکبار با کاربر root امتحان کنید ببینید جواب میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در بهمن 91 من هم بارها به این مشکل برخوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به این علت هست که اطلاعات دیتابیس درست وارد نمی شه! در لوکال نام کاربری رو root و پسورد رو خالی بزارید و فقط نام دیتابیس رو در فیلد مربوطه بنویسید (اطلاعات دیتابیسی که قبلا جوملاتون روش بوده رو بیخیال شید و اطلاعات دیتابیس جدیدی که ساختید رو به نحوی که عرض کردم وارد کنید) به این نکته هم توجه داشته باشید که در لوکال بعد از ساخت دیتابیس پیشوندی به نام دیتابیس اضافه نمی شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر