sanehia 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان بنده یک قالب طراحی کردم میخوام تو صفحه اصلی به جای اینکه مطالب به صورت پیش فرض پست سر هم باشند ، میخوام به صورت باکس های کوچک باشه مانند سایت های خبری که مختصری از خبر را میزارند یا سایت های فروشگاهی که باکس کوچیک دارند ، ممنون میشم راهنماییم کنید از چه ماژول یا چه تغیری در ساختار قالبم باید بدم؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام گلوبال نیوز و آیدا نیوز رو در گوگل جستجو کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad.int 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من تو صفحه اصلی 3 تا DIV کنار هم دارم ( 3 تا موقعیت کوچیک ) تو هر کدوم ازین موقعیت ها قراره 1 عنوان قرار بدم و چند تا لینک زیرش مثلا عنوانش هست -- عنوان 1 -- و 3 تا لینک زیرش ( برای هر 3 تا موقعیت ) مانند زیر >>>>>لینک های قسمت 1 <<<< لینک 1 لینک 2 لینک 3 >>>>>لینک های قسمت 2 <<<< لینک 1 لینک 2 لینک 3 >>>>>لینک های قسمت 3 <<<< لینک 1 لینک 2 شما هر مدلی که تونستید بگید درست کنم ولی خودم با منوها تونستم اینو درست کنم اما میخام چند خصوصیت داشته باشه ... 1- لینک های هر قسمت و عنوان اون قسمت بصورت پویا باشه و مدیر سایت بتونه اونارو عوض کنه 2- تعداد لینک های هر قسمت حداکثر 3 تا باشه اما میتونه خالی باشه ( اگه لینک ها بیشتر از 3 تا شد لینک 4 بیاد بجای لینک 1 ) 3- مدیر سایت نتونه تعدادشو عوض کنه ، میخام فقط 3 تا جاشه اونجا ، آخه اگه 4 تا شه از موقیت میزنه بیرون 4- برای هرکدوم از لینک ها یه صفحه بازشه که اطلاعاتی راجب همون لینک هست ، مثلا به یکی از مطالب ویزه بره ، یا یکی از مطالب دیگم یا ... خیلی ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید تمام مواردی که فرمودید با استفاده از ایجاد یک ماژول html دستی حل میشه برای اینکه اگر تعداد لینکهاتون از 3 تا بیشتر شد به مشکل نخورید ارتفاع موقعیتهاتون رو بصورت اتوماتیک تنظیم کنید با نوشتن چند خط متن و لینک دهی کردن هر خط میتونید به خواسته تون برسید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر