moh899 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام فوکا گست رو برای پرسش و پاسخ نصب کردم.می خوام اول یک در یک خط یک مطلب (توضیح)اصافه باشه بعد آیتم های فوکا با تشکر با سلام فوکا گست رو برای پرسش و پاسخ استفاده کردم.می خواهم بالای آیتم های فوکا ابتدا یک توضیح که در یک خط باشه اضافه کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام بنده دنبالش گشتم پیدا نکردم ولی آموزشش اینجا هست همه ویژگی هاش توشه : http://www.phoca.cz/documentation/category/3-phoca-guestbook-component به جای فوکا گست بوک جی کامنت هم خیلی خوبه و دقیقا عین همینه و کارش هم همینه شاید بهتر از اینم باشه فارسی شده و بهینه شده اش تو انجمن هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام مجدد خودم پیداش کردم.اینجا مطرح می کنم تا شاید برای دوستان مفید باشه. ابتدا به آدرس \components\com_phocaguestbook رفته و فایل phocaguestbook.php رو باز کنید در ابتدای فایل کد زیر رو اضافه کنید مرحله بعد کد echo " *****************";(به جای *متن دلخواه) رو بعد از کد defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); اضافه کنید امید وارم مفید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر