probing_online 15 ارسال شده در دی 91 سلام من ماژول اسلاید مطالب جوملا رو نصب کردم . نصب میشه اما زمانی که ماژول رو بر روی یک موقعیت تنظیم و فعال می کنم . سایتم بالا نمیاد و این ارور رو می ده : Fatal error: Class 'JFile' not found in F:\wamp\www\dr\modules\mod_sot_article_slideshow\assets\SotArticles.php on line 250 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به شخصه هر وقت ارور Fatal error ارور اومد با تغیر یا حذف کد در افزونه مشکل بر طرف شده خطا میگه فایل پیدا نشد شما کاملا حذف کنید و دوباره نصب کنید اگر نشد راه زیر رو امتحان کنید ببینید مشکل هنوز هست یا نه تو کد سورس های افزونه تون دنبال خط زیر بگردید : (JFile::exists($menu_params_file)) این خط رو جایگزینش کنید : (jimport('joomla.filesystem.file')) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در بهمن 91 ممنون دوباره نصب کردم نشد . اینم سرچ کردم نبود ! این 2 تا رو داشت : if(!JFile::exists($folderPath.DS.$nameImg)){ if(!JFile::exists($folderPath.DS.$nameImg)){ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 لینک زیر رو ببینید : http://forum.joomina.ir/thread-4364.html دقیقا مشکل شما رو داشت و حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر