mansoure_k2002 0 ارسال شده در دی 91 سلام من برنامه wamp2 را نصب کردم در مرحله نصب جوملا با این ارور در شاخه دیتابیس مواجه شدم: ارورش مربوط به نام پیشوند جداول هست Table '.n_schemas' doesn't exist SQL=INSERT INTO n_schemas (`extension_id`,`version_id`) VALUES (700, '2.5.8' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دقیقا از ومپ 2.0 استفاده می کنید؟ اگر از بسته نصبی غیر جوملا 2.5 جومینا استفاده می کنید امکان داره مشکل از بسته نصبی باشه اگر جوملایی غیر از جوملای جومینا نصب می کنید یکبار هم جوملای 2.5 جومینا رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل از ومپ نباشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در دی 91 بله zamp 2 هست حوملا هم از حوملا 2.5 دانلود نصب کردم فقط به اسم پیشوند جداول گیر داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 یک دیتابیس دیگر بسازید و از طریق اون دوباره جوملا رو نصب کنید ببینید بازم ارور میده هنگام زدن " اطلاعات نمونه " اینجور میشه؟ جواب سوالمو که گفتم از جومینا جوملا رو دانلود کردید یا نه رو ندادید!!! جوملا جومینا رو هم نصب کنید ببینید بازم همین ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در دی 91 بله جوملا را از جومینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 این ها رو هم تست و جواب دهید یک دیتابیس دیگر بسازید و از طریق اون دوباره جوملا رو نصب کنید ببینید بازم ارور میدههنگام زدن " اطلاعات نمونه " اینجور میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر