mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 سلام من کامپوننت سیستم پرسشنامه و سئوالات جومینا (com_jquarks4s) را نصب کردم ولی خطای زیر را میدهد.البته بگم اصلا بلد نیستم با این کامپوننت کار کنم ممنون میشم یکم درموردش راهنماییم کنید. اول باید سوال طرح کنم؟یا بخش؟اصلا بخش چکار میکنه؟ واقعا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام متن کل خطا همینه؟ خوب بخش برای اینه که شما سوالاتون رو بخش بنده کنید مثلا یه سری سوالاتون رو می خواهید در یکجا نمایش دهید و یک سری دیگر رو در جای دیگر خوب بخش بندی می کنید سوالات رو برای هر بخش میسازید و از طریق منو یا هرچی به جایی مرتبط می کنید _____________ در مورد خطا بگم که بر میگرده به سطح دسترسی SURVEY ( برسی کردن ) چک کنید برای عمومی یا همون public باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در بهمن 91 چک کردم ولی نشد.من الان یک پرسش نامه با 4 تا سوال دارم که سطح دسترسی آن عموم می باشد ولی همین خطارانشون میده.وای دیگه نمیدونم چشه باید چکارش کنم؟کاش برا هر کامپوننتی که میزارید یکم آموزش هم بزارید.ممنون واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر