samadi 1 ارسال شده در دی 91 با سلام کلی در انجمن جستجو کردم اما مطلبی که بتونم مشکل ام رو حل کنم پیدا نشد در قسمت توضیحات آموزش ثبت نام هم فیلم اش موجود نبود . برای ثبت نام این تصویر نمایش داده میشه بجای کلمه کد چگونه میتوان خانه ها و سوالات ثبت نام را درست کرد به زبان ساده بگین من کمی کند هستم ممنون http://mypano360.ir :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شما مگه تو هسته جوملا تغییری ایجاد کردی؟ این فرم ناقصه احتمالا فایل زبان جوملات کامل نیست دوباره نصبش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadi 1 ارسال شده در دی 91 سلام شما مگه تو هسته جوملا تغییری ایجاد کردی؟ این فرم ناقصه احتمالا فایل زبان جوملات کامل نیست دوباره نصبش کن سلام ممنون از پاسخ اماکار از دوباره نصب کردن گذشته کلی مطالب و ماژول نصب شده دارم که با نصب مجدد روی هاست از بین میرن درسته فونت های فارسی در ادمین و فایلهای php xmlعجیب غریب نمایش داده میشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 91 سلام شما مگه تو هسته جوملا تغییری ایجاد کردی؟ این فرم ناقصه احتمالا فایل زبان جوملات کامل نیست دوباره نصبش کن سلام ممنون از پاسخ اماکار از دوباره نصب کردن گذشته کلی مطالب و ماژول نصب شده دارم که با نصب مجدد روی هاست از بین میرن درسته فونت های فارسی در ادمین و فایلهای php xmlعجیب غریب نمایش داده میشن. سلاماحتمالا منظور اقای دفاعی این هست که فایل های زبان رو دوباره نصب کن در پوشه زبان شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از اول همین بود؟ جوملا رو از جومینا دانلود کردید؟ با قالب دیگه تست کنید یکبار هم فایل زیپ شده و خام جوملا که در روت هاست تون است رو روی همین فایل های نصب شده جوملا extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید ببینید درست میشه در نهایت می تونید از ماژول یا کامپوننت های ثبت نام دیگری استفاده کنید البته اگر درست نشد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر