amir_computer 0 ارسال شده در دی 91 سلام می اول سایتم یه شمارش معکوس بگذارم که اعلام کنه تا مثلا 24 ساعت دیگه سایت در درست ساخت است چه کار باید بکنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام یک قالب جوملا برای اینکار وجود داره البته تو نت جستجو کنی قالب های اچ تی ام ال برای اینکار وجود داره themeonescript.ir ببین توش چند تا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 91 سلام راحت ترین کار استفاده از اچ تی ام ال هست. نمونه یکی از سایت هام: www.pishvazestan.ir اگه اینطوری میخوای بگو برات آپلود کنم شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_computer 0 ارسال شده در دی 91 سلام راحت ترین کار استفاده از اچ تی ام ال هست. نمونه یکی از سایت هام: www.pishvazestan.ir اگه اینطوری میخوای بگو برات آپلود کنم شاد باشید :002: خوبه اگر برام بفرستی ممنون میشم خودمم میتونم تغییرش بدم دیگه درسته؟ فایل اچ تی امل رو کجا باید بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام اینو باید بذاری تو روت هاست اسم فایل اچ تی ام ال هم باید index باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 91 بفرمائید این قالب من: دانلود شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر