sina_67_85 4 ارسال شده در آذر 89 سلام.می خواستم این سایتو ببینید و اگه اشکالاتی در این سایت میبینید به من بگید. ممنون میشم. سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 از نظر من مشكل خاصي نداره چون طراحي خاصي نشده ماژول هاش هم بيشتر به يه سايت مذهبي ميخوره تا به يه سايت دانشگاهي رنگ بنديش خوبه در قسمت تاپ منو ؛ جاي گزينه ها عوض بشه زيباتر ميشه مثلآ گزينه (صفحه اصلي ) بياد سمت راست در مورد بهينه سازي قالب هم اطلاعات خوبي ندارم ؛ پس اظهار نظر نميكنم اميدواره از انتقادهام ناراحت نشي نظر شخصيه من اين بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام ecomp.ir عزیز مطمئنم سینا جان از انتقاد ناراحت نمیشن به همین دلیل اینجا پست زدن که انتقاد کنیم اما موارد من : 1- موقعیت ماژول جستجو خوب نیست 2- لینک ها زیر خط دارد هستند که برای فونت فارسی خوب نیست 3- رنگ بندی خوب است اما طراحی سایت را به سمت سایت های مذهبی برده است 4- در قسمت فوتر جهت متون تنظیم نشده است direction : rtl 5- قالب از افزونه اشتباهی برای آژاکی نمودن استفاده شده 6- منو با لا فارسی نشده است 7- رنگ فونت ماژول ها با رنگ زمینه ماژول قالب سازگار نشده است 8- یک باکس بالای جستجو فعلی وجود دارد که میتوان آن را برداشت 9- رنگ بندی منو هم من نمی پسندم موفق باشید ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در دی 89 لطفا برای صفحه تماس با ما یک مطلب پست کنید تا به علت نداشتن لینک پیغام خطای 404 نشان داده نشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در دی 89 سلام فكر كنم اين مورد جا افتاده: عنوان صفحه اصلي در منوي سمت راست اينه: نام وب سايت البته در منوي بالا درسته شده: عطار-صفحه اصلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 البته من فکر میکنم در rtl کردن قالب کاملا صحیح عمل نشده و در صفحه تماس با ما این مشخص است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در دی 89 از همتون ممنون که دارین کمک میکنید.تا جایی که در توانم باشه و بتونم تغرات رو اعمال میکنم. آقای تهرانی واسه آژاکس کردنش چه پیشنهادی دارید.ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید. :thankyou: چیکار کنم ار مذهبي خارج بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام قبلا خدمتتون عرض کرده ام قالب های آرتیستیر و 90 درصد قالب های دیگه با آژاکس کار نمیکنن. کاری نمیشه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در دی 89 منو با لارو از کجا باید فارسی کنم.کسی کمک میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام برای این کار در css قالبتون در .art-menu li flat : left; رو به float: right; تغییر بدین موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در دی 89 آقای شمسی ممنون .چیکار کنم ار مذهبي خارج بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 یک هدر مناسب سایت های اموزشی برای قالب طراحی کنید چون بیننده ابتدا هدر و تصاویر سایت را مشاهده میکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام من شخصاً از قالبتون خوشم امد .... برای درامدن از این حالت اولین کاری که باید بکنید اینکه از ماژول های مناسب استفاده کنید .... مازول روز شماره غیبت ... اوقات شرعی ... حدیت روز برای یک دانشکاه زیاد جالب نیستند .... بهتره به سایت چندتا دانشگاه سر بزنید ... در مورد بنر ...خوبه اگه خواهستید کمی گنبد رو کمرنگترو کوچیکتر کنید ... اگه از یک اسلاید شو هم استفاده کنید خوبتر میشه .... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در دی 89 واسه سایت دانشگاهی چه ماژولهای استفاده کنیم بهتره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام چندتا سایت دانشگاه ..آموزش عالی و... رو نگاه کنید ببینید چی استفاده کردن ..... شما هم برای بهترین چیزهای که اونا استفاده کردن ایکستنشن مشابه برای جوملا پیدا کنید و استفاده کنید -اگه از یک اسلاید شو هم استفاده کنید خوبتر میشه .... در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر