hajvahid 0 ارسال شده در آذر 89 سلام و وقت بخیر . لینک این قالب در سایت اشتباه هست . ممنون میشم اگر کسی از دوستان این قالب رو قبلا دانلود کرده در اختیار من و سایر علاقه مندا بذاره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام اینم لینک دانلود قالب ولی انگلیسی اگه فارسی شده اشت رو پیدا کرم ارسال میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام فارسی شدش را آقا وحید دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajvahid 0 ارسال شده در دی 89 یعنی هیشکی نداشت؟! حتی خود آقای تنگستانی؟! شانس ما رو... آقای تهرانی نمیشه شما خودتون زحمت فارسی سازی مجددش رو بکشین؟! واسه شما حرفه ایا که چند دقیقه ای بیشتر وقت نمیگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 کمی صبور باشید اگر اقا وحید داشته باشند من ازشون درخواست میکنم برای دانلود قرار دهند.به علت حجم بالای افزونه ها اکثر دوستان فقط موارد مورد نیاز را دانلود و ذخیره میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajvahid 0 ارسال شده در دی 89 پرسیدید از آقا وحید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 بله متاسفانه موجود نبود البته من از اقای وحید سیدی پرسیدم. دوستانی که ترجمه شده این قالب را دارند در صورت امکان لطف کنند و برای دانلود کاربران جومینا قرار دهند قرار دهند.و یا اگر دوست ندارند عمومی منتشر کنند برای دوستمون حاج وحید به طور خصوصی ارسال کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadm64 0 ارسال شده در دی 89 اينم لينك دانلود اين قالب فارسي http://chamedon.com/wp-content/uploads/2010/09/tx_gravity-farsi-www.chamedon.com_.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون از لطفتون ممنون می شم طبق قوانین سایت فایل رو در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید و لینکتون رو تصحیح کنید و یا اون رو بصورت لینک کمکی قرار دهید... www.dl.joomina.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 با تشکر از شما به خاطر قرار دادن لینک دانلود! دوستان میتوانند این قالب رو از سرور جومینا و از لینک زیر دریافت کنند! شایان ذکر است این همان قالب فارسی شده توسط آقای وحید تنگستانی است! دانلود قالب Gravity از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر