rose 0 ارسال شده در دی 91 [align=justify]با سلام به همه یه بسته ی اماده نصب جوملا 2.5 رو خریداری کردم و با مشکلات زیر روبرو شدم: 1- وقتی پلاگین " سیستم- انتخاب زبان" رو فعال می کنم در صفحه ی نمایش سایت ارور زیر رو نشون می ده: Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\mers1\plugins\system\languagefilter\languagefilter.php on line 44 2- وقتی که وارد مدیریت زبان می شم در سربرگ " عنوان" ارور500 می ده: 500 - یک خطا رخ داده است Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `ojzr9_languages` AS a LEFT JOIN ojzr9_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `ojzr9_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `ojzr9_languages` AS a LEFT JOIN ojzr9_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `ojzr9_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `ojzr9_languages` AS a LEFT JOIN ojzr9_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `ojzr9_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc راستش می خوام سایت دو زبانه داشته باشم ولی با این مشکلات نمی دونم چه کار کنم!!! خیلی ممنون می شم کمکم کنید. :002: [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام طبق آموزش دو زبانه کردن پیش میرید؟ ابتدا در مدیریت زبان باید زبان هایی که میخواهید رو در بخش عنوان بود فکر کنم ایجاد کنید برای هر کدوم منو اختصاص بدید بعد پلاگین ها رو فعال کنید؟ این کار رو کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 سلام طبق آموزش دو زبانه کردن پیش میرید؟ ابتدا در مدیریت زبان باید زبان هایی که میخواهید رو در بخش عنوان بود فکر کنم ایجاد کنید برای هر کدوم منو اختصاص بدید بعد پلاگین ها رو فعال کنید؟ این کار رو کردید؟ سلامبله. بهتون گفتم که وقتی در مدیریت زبان وارد سربرگ عنوان می شم، ارور500 می ده(ارورش رو هم نشون دادم.) بعضی وقتا هم با فعال کردن پلاگین" سیستم -قیلطر زبان" سایت باز نمی شه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 کسی نیست کمک کنه؟ این ارور 500 در سربرگ عنوان بخش مدیریت زبان برای چی می تونه باشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام می تونه مشکل از بسته تون باشه شما جوملا 2.5 جومینا رو از خود سایت جومینا دانلود و روی فایل های جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید برسی کنید مشکل هنوز هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 درسته مشکل با بسته ی آماده ی نصب هست! ولی مشکل چه جوری برطرف می شه؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 والا همیشه توصیه میشه که تا حد امکان از بسته های آماده ای که بدون پشتیبانی است نخرید , دانلود کردن که دیگه وا بیلا شما جوملا 2.5 جومینا رو از خود سایت جومینا دانلود و روی فایل های جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید برسی کنید مشکل هنوز هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 شما جوملا 2.5 جومینا رو از خود سایت جومینا دانلود و روی فایل های جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید برسی کنید مشکل هنوز هست یا نه منظورتون رو درست نفهمیدم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 جوملا 2.5 رو از جومینا دانلود کنید تا اینجا درست پوشه فایل های جوملا تون رو که از جومینا دانلود کردید وبصورت زیپ است در روت هاست تون همون جایی که جوملا تون است آپلود کنید و روش کلیک کرده و گزینه extract رو بزنید بعد پوشه installation رو که دوباره اومد پاک کنید ببینید مشکل بر طرف میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 جوملا2.5 رو که از سایت جومینا دان کردم روی لوکال نصب کردم ارور زیر رو می ده: ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\rahimi\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از ومپ نسخه 2.0 استفاده می کنید؟ اگر نه باید از این نسخه استفاده کنید بعد این رو امتحان کنید : پلاگین اعداد فارسی رو اگر فعال است غیر فعال و اگر غیر فعال است فعال کنید ببینید مشکل رفع میشه یا خیر ضمنا اگر سوال جدیدی دارید در تاپیک جدید بپرسید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 91 از ومپ سرور 2.2 استفاده می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 این راه رو امتحان کردید؟ پلاگین اعداد فارسی رو اگر فعال است غیر فعال و اگر غیر فعال است فعال کنید ببینید مشکل رفع میشه یا خیر درست نشد؟ از نسخه 2.0 ومپ استفاده کنید نباید مشکلی داشته باشید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر