hose 5 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان میخواستم برای قسمت تعداد شماره های صفحه سایتم بکگراند (پس زمینه) معرفی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری قالب رو ویرایش کنم www.madakto.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کدهای زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کنید و مطابق خواست خودتون مقادیر رو میتونید تغییر بدید span.pagenav, a.pagenav { background-color: #CCCCCC; padding: 0 3px; } a.pagenav { font-weight: bold; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در دی 91 1- قبل از span # رو وارد کنم یا لازم نیست 2- آیای میشه یه عکس(رو بجای رنگ بکگراند) معرفی کنم .... منظورم اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام برای کدهایی که گفتم علامت شارپ لازم نیست در مورد سوال دومتون هم ، من از خاصیت background-color برای استفاده از رنگ استفاده کردم شما میتونید به جاش خاصیت background-image تعریف کنید و آدرس تصویرتون رو بهش بدید باز اگه سوالی بود در خدمتیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : hose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر