hamid1635 0 ارسال شده در آذر 89 سلام چطوری کلید ادامه مطلب رو داخل پست قرار بدم بطوری که متن ادامه مطلب اول نوشته بشه بعد در ادامه اون عنوان پست به آخر اون اضافه بشه؟ مثلا عنوان مطلب اینه: پیامک: احادیث امام سجاد علیه السلام بعد از آمدن قسمتی از متن کلید ادامه متن به صورت یک متن ساده که فقط هایپر لینک بشه، و به این صورت در بیاد: ادامه مطلب پیامک: احادیث امام سجاد علیه السلام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 باید کدهای جوملا و هسته سیستم دستکاری بشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 89 سلام برای این کار همانطور که رضا جان گفتند باید هسته دستکاری بشه اما بعضی از افزونه ها هم این کار را انجام میدهند . اگر کد نویسی میدانید . میتونید از کدهای داخل پوشه html قالب پیش فرض جوملا این کد ها را کپی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در آذر 89 من از کد نویسی چیزی بلد نیستم لطف کنید و بگید کدوم کد رو باید تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در آذر 89 عبارت : $item->readmore_link را در فايلهاي : component/com_content/views/frontpage/tmpl/default_item.php component/com_content/views/category/tmpl/blog_item.php component/com_content/views/section/tmpl/blog_item.php پيدا كنيد و مكان اون رو به دلخواه خودتون تغيير بديد. البته توجه كنيد كه عبارت $item->readmore_link رو به تنهايي جابجا نكنيد بلكه خط كامل كد رو جابجا كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در آذر 89 ببخشید من دقیقا نفهمیدم باید چی کار کنم چون هیچی از مد نویسی بلد نیستم اگه برای کسی از دوستان مقدور هست من فایل هایی که نیاز داره رو آپلود کنم و شما تغییرات لازم رو توش بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام دوست عزیز اون فایلهایی رو که فرمودن در اون مسیر پیدا کنید و با یک ویرایشگر ساده مانند Notepad باز کنید بعد از اینکه اون عبارت رو پیدا کنید و جابه جا کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام برای اینکار دو پلاگین پیدا کردم: http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-summary/5279?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJyZWFkbW9yZSI7fQ%3D%3D و http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/content-embed/10799?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJyZWFkbW9yZSI7fQ%3D%3D البته لینک اول مخصوص همین کاره ولی من هرکاری کردم جواب نداد دوستان یه تست بکنن که هم مشکل این دوستمون حل بشه هم اینکه فارسی سازی بشه چون واقعا کاربردیه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام دلیل ناقص جواب دادن اینه که شما باید css بلد باشید در هر حال در فایل های css بگردید و کد a .readon را پیدا کنید اگر نداشت خودتون بنویسید و تنظیمات css را اعمال کنید بعد باید بردی در قالب یک پوشه html بسازید و فایل هایی که tarantino عزیز گفتند را درج پوشه ها در اونجا منتقل نمایید . سپس باید این فایل ها را ویرایش کنید کار ساده ای نیست که بشه 6 خط براش جواب نوشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 ممنونم امیر جان ولی منظور من این پلاگین ها بود این پلاگین رو ببینید. تو توضیحاتش نوشته که از قسمت تنظیمات مطالب ادامه مطلب پیشفرض جوملا رو پنهان کنید. و تو متن اینطوری بنویسید : (بدون نیاز به تغییر در هسته) {readmorelink} متن مورد نظر برای ادامه مطلب {/readmorelink} ولی من هرکاری میکنم نمیشه و همون کد رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 برای نوشتن کد روی ادیتور دکمه html را بزنید و سپس کد را وارد نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 دیگه اینقد آماتور نیستم!!! اگه لطف کنید خودتون امتحان کنید متوجه منظورم میشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر