seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام کسی با این کد در بالای صفحه مدیریت یا صفحه اصلی سایت مواجه شده ؟ Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\joomla28\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 من به ادرسی که گفته میرم و کد خط رو پاک میکنم دیگه نشونش نمیده ولی نمیدونم این کار اصولی هست یا نه ! کسی نظری داره در این باره :idea: اجازه بدید کد خطی رو که حذفش میکنم رو هم بنویسم $pluginParamsdate->loadString($plugindate->params); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از چه نسخه ی ومپ استفاده می کنید؟ سازگار ترینش با جوملا نسخه 2.0 است در تنظیمات اصلی نمایش خطا رو رو کن کنید از بین باید بره بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام از چه نسخه ی ومپ استفاده می کنید؟ سازگار ترینش با جوملا نسخه 2.0 است در تنظیمات اصلی نمایش خطا رو رو کن کنید از بین باید بره بدرود از 2.0 استفاده میکنم حالا این که من این خط رو تو فایل اصلی موقتا با // غیر فعال میکنم چه ایرادی پیدا میکنه ؟ من هر ومپی دانلود میکنم یه بازی در میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 به مدیریت پلاگینها بروید و پلاگین فارسی سازی اعداد را غیرفعال کنید یا اگر فعاله غیرفعالش کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 اره مربوط به همون content persion number بود فعالش کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر