hamid1635 0 ارسال شده در آذر 89 سلام کسی که قالب رو برای من طراحی کرده یک قابلیت رو در سایت قرار داره که میخام حذفش کنم اونم اینکه دور تمامی تصاویر هر پست یک کادر کوچک کشیده می شود یک سری به امضام بزنید مشکل این کادر در تصاویر کوچک پیش میاد مثلا در قسمت نظرات دور هر تصویر یک کادر داره که کار رو مشکل می کنه چطوری می تونم این کادر رو برای همیشه برش دارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 من با فایر فاکس مشکلی ندیدم. اگر منظور شما کادر آبی رنگ دور عکس در صفحه وب هست در فایل سی اس اس با دستور no border رفع میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 89 سلام خط 743 در فایل template.css را اینگونه تغییر دهید #pl_content_box #pl_content_text img { border:none; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 3px; padding-left: 3px; margin-top: 6px; margin-right: 6px; margin-bottom: 6px; margin-left: 6px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر