alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام من فرم ثبت نامی با rsform ایجاد کردم اول بگم که کاربرای من اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی شماره پرسنلی به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور دارن حالا من می خوام وقتی کاربری لاگین می کنه ،تو فرمی که با rsform ایجاد شده مشخصات خودشو ببینه و فقط اطلاعات جدید رو وارد کنه چیکار باید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه باید پلاگین اتصال ارس فرم با جوملا رو داشته و نصب کنید و به جوملا اتصال بدید تا هرکی از این طریق ثبت نام کرد در ثبت نام جوملا به حساب بیاد اینکه مشخصاتش رو ویرایش کنه باید نوع فرم رو پروفایل انتخاب کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه باید پلاگین اتصال ارس فرم با جوملا رو داشته و نصب کنید و به جوملا اتصال بدید تا هرکی از این طریق ثبت نام کرد در ثبت نام جوملا به حساب بیاد اینکه مشخصاتش رو ویرایش کنه باید نوع فرم رو پروفایل انتخاب کنید بدرود انتخاب نوع فرم به صورت پروفایل از کدوم قسمت انجام میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر