khajehsaeidi 6 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان البته من نميدونم مشكل اصلي اين ايراد ويرچو مارت هست يا قالب مورد استفاده يا هر چيز ديگه . چون تازه اين مشكل به وجود اومده و من يادم نمياد تغييراتي توي سايت داده باشم. غير از نصب يه كامپوننت كه حذفش كردم و پلاگين اضافه كردن TAB به مطلب كه بعد از نصب پلاگين هم سايت سالم بود . آدرس سايت براي ديدن اشكال WWW.HTO.IR ظاهرا مشكلي نيست ولي وقتي جزييات يه محصول را باز ميكني ميبيني چقدر به هم ريخته و قالب را باز نميكنه مثلا: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود البته بسیاری از دوستان از ویرچومارت استفاده نمیکنند! آیا شما دارای سایت دیگری مانند این سایت نمیباشید و مطالب را از آن سایت کپی پیست نکرده اید.چون این مشکل ممکن است براثر اینکار به وجود آمده باشد. در ضمن یک توصیه مهم حتی المقدور هر روز یا یک روز در میان حتما از سایت بک آپ تهیه کنید و آن را حتما دانلود کنید و در کامپیوتر ذخیره کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در آذر 89 ممنونم از توصيه تون آقا رضا نه اين سايت كپي نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 البته من منظور خاصی نداشتم چون یک بار من از سایت دیگر خودم مطلبی را کپی کرده بودم و سایت دچار همین مشکل شده بود و با راهنمایی مدیران این مشکل بر طرف شد. ممکن است که پلاگین و کامپوننت کاملا حذف نشده باشند.فایل های کامپوننت و پلاگین را جستجو کنید و اگر موجود بود بصورت دستی حذف کنید. ایا زمانی که این دو افزونه نصب شده بودند سایت باز هم مشکل داشت یا بعد از حذف این دو مشکل به وجود امد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 سايت قبل از نصب اين دو افزونه مشكل نداشت . من گمان كردم بمشكل از نصب اين افزونه هاستبراي همين اونا را پاك كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام و درود افزونه هایی که نصب کردید و بعد از نصب اونها این مشکل بوجود آمد رو بطور کامل حذف کنید. یعنی از مدیریت سایت حذفشون کنید و اگر بعد حذف فایل یا پوشه ایش در هاست باقی موند اون رو هم بصورت دستی حذف کنید و تیبل های مربوطه رو هم بصورت دستی از دیتابیس حذف کنید... دقت داشته باشید که ممکن هست بهمراه کامپوننتی که نصب کرده بودید پلاگینی هم مربوط به اون کامپوننت نصب شده باشد که از مدیریت پلاگین ها چک و اگر بود حذف کنید... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه مخصوصا کار با دیتابیس پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 من همه اين كارا را كردم ، به دادم برسيد كس ديگه اي نيست كه با اين مشكل مواجه شده باشه ؟؟ يا بدونه اگه كسي بتونه درستش كنه من حاظرم سي پنل را هم در اختيارش بگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 دوستان اساتيد واقعا مشكل من بررسي شد و كسي در موردش چيزي نميدونست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در بهمن 89 براي بالا آمدن تاپيك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 آقاي خواجه سعيدي پنل مديريت رو پ.خ كنيد يه نگاهي بندازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر