sunboys 1 ارسال شده در دی 91 من جوملا را از هاست رایگان به هاست اصلی انتقال دادم اما ارور زیر نمایش داده میشه Table 'zahraiir_leva.btezd_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `btezd_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('5119daad68810f2486dac11b3ff65701', 0, '1358183770') سایتم : www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام جدول session رو خالی کنید (حذف نکنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 با سلام جدول session رو خالی کنید (حذف نکنید) موفق باشید من وارد php my admin شدم و از سمت چپ روی session کلیک کردم و در سمت راست 3 گزینه داشت همه را حذف کردم اما هنوز درست نشدTable 'zahraiir_leva.btezd_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `btezd_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('7eb23ab9c2f2d049b5616fa84530b810', 1, '1358234471') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام احتمال داره چون هاست رایگان بوده بک اپ مشکل داشته باشه شما بک اپ رو روی لوکال امتحان کنید ببینید سالمه؟ اگر سالم بود روی هاستتون دیتابیس رو یکبار repair کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 سلام احتمال داره چون هاست رایگان بوده بک اپ مشکل داشته باشه شما بک اپ رو روی لوکال امتحان کنید ببینید سالمه؟ اگر سالم بود روی هاستتون دیتابیس رو یکبار repair کنید یا علی بازم نشد کسی هست بتونه برام انجام بده هاست رایگانم : www.zahrai.a-w.ir هاست اصلی : www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 من در لوکال نصبش کردم بالا اومد یکسری خطا داشت در ضمن وارد ادمین نشد گفت چنین کاربری وجود نداره من بکاپ و اسکیو ال را در هاست آپلود کردم ماده است اگر کسی هست کمک کنه برام نصبش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر