mbmw 0 ارسال شده در دی 91 سلام من تازه با جوملا اشنا شدم و میخام نصب کنم ولی یه سوال دارم ایا با نصب جوملا تالار گفتمان نصب میشه مثل نیوک ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 نه ولي ميتونين از افزونه هاي انجمن ساز جوملا استفاده كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbmw 0 ارسال شده در دی 91 نه ولي ميتونين از افزونه هاي انجمن ساز جوملا استفاده كنين چجوری میشه افزونه نصب کرد چون من هیچی از جوملا نمی دونم کار باهاش سخته یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در دی 91 بهتره اول جوملا رو نصب كنين تا با محيطش آشنا بشين. اول افزونه رو دانلود كنين و در قسمت افزونه ها آپلود كنين درضمن بهتون پيشنهاد ميكنم كتاب هاي آموزش جوملا رو دانلود كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام برای تالار می تونید از انجمن ساز کیونا استفاده کنید نمونه اش هم در این لینک می تونید ببینید : forum.joomla.org در گوگل جستجو کنید پیدا میشه نسخه فارسیش کتاب آموزشی جوملا 2.5 از این لینک : http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/561-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html سوالی بود در خدمتیم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر