akbar_2006 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان جومولا 1.7 نصب کردم بعد از یکی دو روز یوزر به sec-w.com تغیر میکنه کسی سایتو ه-ک کرده یا مشکل از جایه دیگه است :x (35): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام احتمالش هست اما بهتر با مدیر سرور صحبت کنید و مورد رو بهشون اعلام کنید تا اونا دقیق بررسی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akbar_2006 0 ارسال شده در دی 91 سلام احتمالش هست اما بهتر با مدیر سرور صحبت کنید و مورد رو بهشون اعلام کنید تا اونا دقیق بررسی کنن اقا من با پشتیبانی سرور صحبت کردم گفت مشکل از طرف ما نیست . این مشکل از زمانی که com_swmenufree7.2_J2.5-farsi نصب کردم پیش اومده به نظر شما جومولا کلا پاک کنم مجدد نصب کنم یا میشه این باگو پیدا کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از کجا این افزونه رو دانلود کردید؟ به نظر نمیاد از افزونه باشه شما این افزونه و تمام افزونه های همراهش رو پاک کنید ببینید بازم مشکل ایجاد میشه یا خیر بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر