seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام قالب boximagesblue را از همین سایت دانلود و نصب کردم یک مشکلی برخورد کردم مطالب رو نمیشه چند ستونه تعرف کرد و همش تک ستونه نشون میده قالب رو تغییر میدم درست میشه ولی تو این قالب نمیشه مطالب بلاگ رو چند ستونی کرد میشه درستش کرد ؟ :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در تنظیمات منو بررسی کنید که منو را به قالب خاصی اختصاص دادید یا به همه قالبها موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 متوجه منظوتون نشدم منویی که قصد دارم مطالبش چند ستونی بشه 1- از نوع بلاگ هستش 2- قالب پیش فرض هستش 3- مطالبم از یک مجموعه هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 91 لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید.تمامی مشکلات مطرح شده توسط شما بدون ادرس سایت می باشد.مشکلات در لوکال و یا بدون ادرس دمو قابل پشتیبانی نیست. با موجود بودن ادرس دمو ، دوستانی که مایل به کمک هستند میتوانند سورس قالب شما را مشاهده و درصورت لزوم کدها رو برای شما ویرایش کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر