tahere 0 ارسال شده در دی 91 [align=right]سلام مشکل من در نصب جوملا این است که در مرحله ای که مشخصات پایگاه داده را وارد می کنم و دکمه ادامه رو می زنم روی لودینگ می مونه و جلو نمیره و سه بار امتحان کردم مدت زمانی که صبر کردم هم کم نبوده مثلا بار اول 45 دقیقه صبر کردم و بار دیگر 25 دقیقه.هیچ خطایی نمی ده اما اتفاقی هم نمی افته. باید بگم که روی هاست دارم نصب می کنم و لوکال نیست! ممنون می شم راهنماییم کنید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام هاست رایگان استفاده نمیکنید؟ از جایی که هاست خریدید مطمئن هستید؟ احتمالا چون ارتباط با دیتابیس از سرعت کمی برخورداره اینجوری میشه در اوایل نصب صفحه از نسخه های مورد نیاز هاست و جوملا هست همه موارد روی بله هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahere 0 ارسال شده در دی 91 سلام هاست رایگان استفاده نمیکنید؟ از جایی که هاست خریدید مطمئن هستید؟ احتمالا چون ارتباط با دیتابیس از سرعت کمی برخورداره اینجوری میشه در اوایل نصب صفحه از نسخه های مورد نیاز هاست و جوملا هست همه موارد روی بله هست؟ هاست رایگان نیستمطمئن از چه نظر؟ بله همه موارد بله است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از جوملا 2.5.8 جومینا استفاده کنید از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید اگر مشکل پابرجا بود به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر