samadi 1 ارسال شده در دی 91 با سلام و تشکر از سایت و مدیدیت محترم وکاربران صبور و ارزشمند. مشکلی در نصب ماژول تصاویر اسلایدری جوملا برای من رخ داره ماژول mod_azinimageslider فقط نصب شده و کادر کناری برای افزودن فایلوعکس در اختیار کاربر قرار نمیدهد لطفا در صورت امکان راهنمائی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 91 سلام موقعیت مورد نظر رو انتخاب کن حالت رو منتشر شده قرار بده و انتصاب ماژول رو بر گزینه تمامی صفحات قرار بده شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اگر مطمئن هستید که باید تنظیماتی داشته باشه پس یا تداخل داره یا نسخه جوملا با افزونه یکی نیست من هر چی گشتم دنبال این افزونه پیدا نکردمش از کجا دانلود کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadi 1 ارسال شده در دی 91 سلام موقعیت مورد نظر رو انتخاب کن حالت رو منتشر شده قرار بده و انتصاب ماژول رو بر گزینه تمامی صفحات قرار بده شاد باشید :002: با سلام این کار رو انجام دادم احتمالا از همین سایت دانلود کردم شایدبدون توجه به نوع افزونه 1.5 بوده و همخوانی نداشت اما در ماژول ماژول mod_sih همین مشکل را مواجه هستم انتصاب ماژول فقط گزینه تمامی صفحات کار می کند در صفحه خاصی به تنهایی کار نمیکند دوم برای انتصاب این ماژول برای چند صفحه جدابصورت کپی از ماژول برای نمایش فایل متفاوت در موقعیت دیگر دچار مشکل عدم کارکرد همگی مواجه می شوم.با کپی کردن و انتصاب به صفحه خاص دیگر همگی از کار میافتند این ماژول را نمیتوان در موقعیت های متفاوت منتشر کرد ممنون از راهنمائی :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azinportal 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) دوست عزیز، شما بدون درج تصاویر و تنظیمات کامپوننت چطور انتظار دارید ماژول تصاویر اسلایدری شما را نمایش دهد. کار کردن با این افزونه خیلی راحت است اول باید در داخل کامپوننت تصاویر خود را ایجاد و بعد ماژول خود را مدیریت کنید. ******************* ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر