folani 1 ارسال شده در دی 91 سلام من یه قالب تو آرتیستر ساختم، اونجاهایی هم که میخواستم فونتش عوض شه و اونی که میخوام بشه رو تغییر دادم و درست هم شد ( www.folani.ir/v3 ) اما مشکل اینجاست که فقط رو سیستمهایی که این فونت رو دارن با این فونت نشون میده! چیکار کنم که این فونت رو تو همه سیستمها نشون بده؟ (فحشم ندید که اول جستجو کن بعد موضوع جدید بزن ، چون خیلی گشتم اما این کار پیدا نشد!) با تشکر :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز شما ذو راه برای این کار داری اول اینکه فونتهایی که استقاده کردی رو Embed کنی ذوم اینکه ار قوکا فونت استفاده کنی لبیک یا حسین(ع) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 میشه بیشتر توضیح بدین؟ هیچ کدوم از این دو روشی که گفتینو بلد نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام -----لینک مطابق با قانون شماره 6 انجمن حذف گردید !----- اینم لینک فوکا فونت http://forum.joomina.ir/thread-15873.html?highlight=%D9%81%D9%88%DA%A9%D8%A7+%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA این لینک هم نگاه کن بد نیست http://forum.joomina.ir/thread-19001.html?highlight=%D9%81%D9%88%DA%A9%D8%A7+%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 مرسی اما من جوملا 1.5 هستم! کار نداد هیچ کدوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 آقا من جوملا 2.5 نصبیدم این فوکا فونت هم نصبیدم. حالا چجوری فونتی که رو هاردمه رو بیارم توش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز این اصلامشکلی نداره الان میگم چیکار کنی : 1- هر چند تا فونت استفاده کردی رو تو پوشه ای بنام fonts قرار بده . 2- پوشه رو تو روت قالبت آپلود کن ( منظورم از روت اینه که توی پوشه ی قالبت آپلود کن) 3-template.css رو بازکن و این کد رو اولش قرار بده @font-face { font-family: 'اسم فونت شما'; url('../fonts/اسم فونت شما.ttf') format('truetype'); } خوب دیگه کار تمومه اگه موقع درس کردن قالب با این نرمافزار فونتی که تو پوشه ریختی رو اونجا انتخاب کرده باشی حله . در ضمن از این دستور میتونی هر چند تا فونت که خواستی وارد سایت کنی . با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اگر کمی با CSS آشنایی داشته باشید میتوانید با مطالعه تاپیک زیر مشکلتون رو حل کنید http://forum.joomina.ir/thread-19000.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 در ضمن بگم اگه بخواین تمام مرور گر ها فونت رو بشناسن باید واسه هر کدومش جداگانه فونت سازگار با اون رو تهیه کنی ! مثلا bnazanin.ttf یا bnazanin.eot نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز این اصلامشکلی نداره الان میگم چیکار کنی : 1- هر چند تا فونت استفاده کردی رو تو پوشه ای بنام fonts قرار بده . 2- پوشه رو تو روت قالبت آپلود کن ( منظورم از روت اینه که توی پوشه ی قالبت آپلود کن) 3-template.css رو بازکن و این کد رو اولش قرار بده @font-face { font-family: 'اسم فونت شما'; url('../fonts/اسم فونت شما.ttf') format('truetype'); } خوب دیگه کار تمومه اگه موقع درس کردن قالب با این نرمافزار فونتی که تو پوشه ریختی رو اونجا انتخاب کرده باشی حله . در ضمن از این دستور میتونی هر چند تا فونت که خواستی وارد سایت کنی . با سپاس مرسی دوست عزیز. این کار رو الان کردم اما نشد باز! Mj_Saudi Arabia.ttf این فونتمه در: http://folani.ir/v4/templates/folani4/fonts/ این هم کد: http://folani.ir/v4/templates/folani4/css/template.css باید فونت منو بالا این شه. تو سیستم خودم چون این فونت نصبه میاد اما تو سیستمای دیگه که نصب نیست نمیاد. مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 عزیز من اسم فونتت فاصله داره - فاصله رو حذف کن بروتو پوشه ی fonts و اسم فونت رو بذار reza بعد بیا اینطور بنویس: @font-face { font-family: 'Mj_Saudi Arabia'; url('../fonts/reza.ttf') format('truetype'); } در ضمن برای تشکر میتونی از دکمه ی اعتباردهی هم استفاده کنی با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 دکمه ی اعتباردهی کجاست که من نمیبینم؟ :دی اسم فونت رو عوض کردم به Mj_Saudi هم تو فولدر فونتز هم تو اون کدی که دادی و هم تو متن تمپلت.css که یه جاییش این فونت بود. اما باز تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 خوب با مرورگر کروم یا فایرفاکس باز کن اگه دیدی نمیتونی اطلاعات هاست رو از طریق پیام خصوصی ارسال کن تا خودم براتون درس کنم دکمه ی اعتبار همون علامت تیک سبز رنگ هستش که کنار دکمه ی سوابقه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 خوب با مرورگر کروم یا فایرفاکس باز کن اگه دیدی نمیتونی اطلاعات هاست رو از طریق پیام خصوصی ارسال کن تا خودم براتون درس کنم دکمه ی اعتبار همون علامت تیک سبز رنگ هستش که کنار دکمه ی سوابقه با فایرفاکسم. با کروم و دور از جون اکسپلورر هم تست کردم نشد. عملیات انجام شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 مرسی اطلاعات هاست رو از طریق پیام خصوصی ارسال کن تا خودم براتون درس کنم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 مرسی اطلاعات هاست رو از طریق پیام خصوصی ارسال کن تا خودم براتون درس کنم با سپاس ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 این هم از این اگه جای دیگه رو هم می خواین براتون ویرایش کنم. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 این هم از این اگه جای دیگه رو هم می خواین براتون ویرایش کنم. با سپاس بسی ممنون! :heart: ایرادم تو کجا بود؟ اما رو سیستم خودم که این فونت نصب هست کار نمیده! ) چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 منظورتون اینه که الان کار نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 رو سیستم دوستام همه موزیلاهاشون کار داد. 90% کروم ها کار داد. 50% اکسپلوررها کار داد. رو سیستم منم اکی شد. بسیار ممنون. میشه بگین چیکارش کردین؟ منظورتون اینه که الان کار نمیکنه؟ رو سیستم دوستام همه موزیلاهاشون کار داد. 90% کروم ها کار داد. 50% اکسپلوررها کار داد. رو سیستم منم اکی شد. بسیار ممنون. میشه بگین چیکارش کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلامی دوباره به نظر من شما پیگیر این قضیه باشید که اچ تی ام ال و سی اس اس یاد بگیرین . هیچی همون کد رو استفاده کردم . اگه سی اس اس کمی میدونستین می فهمیدید که چیکار کردم با سپاس درضمن دکمه ای بنام تشکر هم وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 سلامی دوباره به نظر من شما پیگیر این قضیه باشید که اچ تی ام ال و سی اس اس یاد بگیرین . هیچی همون کد رو استفاده کردم . اگه سی اس اس کمی میدونستین می فهمیدید که چیکار کردم با سپاس درضمن دکمه ای بنام تشکر هم وجود داره من تخصص و رشتم گرافیکه. اصلا از کد نویسی و اینا خوشم نمیاد متاسفانه میشه خواهش کنم همین کار رو فقط یادم بدید؟ اگه مقدوره البته. خودم یه گشتی زدم اینو فهمیدم از کاراتون: از فونت رو 3بار تو همون فلدری که گفتید آپ کنم و پسوندهای .woff .ttf .eot بهشون بدم. بعد این چند خط رو به اول فایل template.css اضافه کنم. @font-face { font-family: 'Mj_Saudi'; src: url('../fonts/Mj_Saudi.eot?#') format('eot'), /* IE6-8 */ url('../fonts/Mj_Saudi.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/Mj_Saudi.ttf') format('truetype'); /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 شما باید فونتتون رو تو سایتی تبدیل کنید به eot و woff در گوگل بزن online font convertor بعد آپ کنید . بله دقیقا همین کد --- والسلام کار تمام است --- ولی من عاشق کد نویسی هستم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در دی 91 شما باید فونتتون رو تو سایتی تبدیل کنید به eot و woff در گوگل بزن online font convertor بعد آپ کنید . بله دقیقا همین کد --- والسلام کار تمام است --- ولی من عاشق کد نویسی هستم با سپاس بسیار ممنون :002: تشکـــــر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هانیه67 0 ارسال شده در مرداد 93 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . میشه بمنم کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر