oghab 0 ارسال شده در دی 91 با سلام زمانی که پلاگین اتصال زرین پل به Rsmembership رو فعال می کنم روی هر چیزی که لینک شده یا منو کلیک می کنم پیغام زیر رو نشون میده. پلاگین مال جومینا هستش. موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کدوم پیغام ؟ متنش رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oghab 0 ارسال شده در دی 91 با سلام کدوم پیغام ؟ متنش رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با عرض معذرت Error: headers already sent in rsmembershipzarin.php on line 1. Stopped at line 960 in uri.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در دیتابیس جدول session را خالی کنید (Empty) ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oghab 0 ارسال شده در دی 91 با سلام در دیتابیس جدول session را خالی کنید (Empty) ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سلام پاک کردم ولی نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه برسی کنید نسخه rsmembership با این پلاگین یکی باشه بعد : افزونه ی jhackguard را نصب کردید؟ افزونه های sef چی؟ احتمالا تداخله افزونه های نصب شده رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر