omidd1315 0 ارسال شده در دی 91 با سلام سایتم روی لوکاله با رفتن به گزینه تنظیمات مطلب، نمایش نویسنده و تاریخ انتشار مطلب رو فعال می کنم تنظیمات کلیه ی منو هام عمومی هستش در آخر اون گزینه های نمایشی رو نشون میده ولی قالب بهم میریزه آیا مشکل من از قالبمه؟ ایا مشکل من از پلاگینه؟ کمک کنید دوستان تشکر عکس زیر نشون میده کجا خراب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام مشکل از قالبه با یک قالب دیگه امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidd1315 0 ارسال شده در دی 91 با تشکر اگر ماژول ها رو به چپ منتقل کنم امکان داره درست بشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اینکه دیگه سوال نداره عزیز شما تست کنید ببینید جواب میده یا نه در کل این مورد مربوط به نحوه کدنویسی قالبتون میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidd1315 0 ارسال شده در دی 91 با سلام همه ماژول ها را به چپ منتقل کردم درست شد ولی کاش می فهمیدم که که کدوم استایل در قالب چارچوب کلی موقعیت ها رو داره تا پیگیرش باشم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام فقط همینقدر بگم که این مشکل از یکطرف مربوط به نادرست قرار دادن کد موقعیت در قسمتی از فایل ایندکس میباشد و از طرف دیگر به کدنویسی CSS هم بستگی داره البته قرار دادن دایو مناسب بسیار تاثیر گذار است موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر