MSZaher 0 ارسال شده در دی 91 با سلام چرا موقع ثبت نام كاربران ،متن تاييد در ايميل لينك نداره و ايميل ساده مياد بدون لينك كه نداره راه حل چيه در اين مورد ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه باید ثبت نام از طریق ایمیل رو فعال کنید دوم اینکه آخرین نسخه از جوملا 1.5 که در حال حاضر 1.5.26 است رو روی پوشه های جوملا تون extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید سوم اینکه افزونه هایی برای تغیر ایمیل های ارسالی جوملا وجود داره که می تونید از آنها هم استفاده کنید مثلا یکی شو جومینا با نام " قالب ساز ایمیل جومینا " منتشر کرده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوستان من یک مشکلی دارم با این کامپوننت ثبت نام از طریق ایمیل یا Email Registrationg , وقتی که نصبش کردم یک لینک تنها در کامپوننتهای جوملای 2.5 من اومده و وقتی روش کلک کردم فقط گفته که یک منو بسازم . وقتی منو بسازم چی باید توی منو بگذارم تا این محل ایمیل برای کابران فعال بشه . شاید اصلا برای جوملای 1.5 بوده ؟ یکی من را راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بهتر بود سوال را در تاپیک جدید مطرح میکردید ولی بله اون افزونه با جوملا 2.5 سازگاری ندارد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر